Be brave Be you Top66 Statistici

duminică, 10 iulie 2011

Miley Cyrus apare in sutien rosu in noul ei film "So Undercover"

Filmul „So Undercover” este o comedie care va fi lansata in octombrie si vedeta joaca rolul unui agent FBI sub acoperire care trebuie sa protejeze fiica unui mafiot. Pentru asta tanara trebuie sa se imprieteneasca cu gasca de fete din care face parte si fiica mafiotului.
Alaturi de Miley Cyrus in film joaca si Jeremy Piven si Kelly Osbourne.





Miley Cyrus nu s-a logodit

In ciuda zvonurilor, Miley Cyrus si Liam Hemsworth nu s-au gandit deocamdata sa se logodeasca. Dupa ce o publicatie din SUA a scris un articol despre apropiata nunta a celor doi actori, agentul de presa al lui Liam a tinut sa dezminta informatia.
Nu este prima data cand se discuta despre o presupusa logodna intre Miley si actorul australian. In ianuarie 2010, s-a crezut ca artista va merge in fata altarului pentru ca purta un inel cu piatra la mana stanga. De asemenea, in luna septembrie a anului trecut, Miley a tinut sa sublinieze faptul ca ea si Liam nu au o relatie atat de serioasa precum se crede.  



Cum să câștigi 5.000 de lei pe lună fără Bac

Cele mai bune joburi pentru cei care nu au terminat o universitate sunt cele de asistent director general, şef depozit, tehnician, specialist logistică sau specialist în protecţia muncii. Cel mai probabil, pentru acest tip de joburi nu este nevoie nici de diplomă de studii.
Salariile acestora sunt de două ori sau chiar de trei ori mai mari comparativ cu cele obţinute de tinerii absolvenţi de facultate aflaţi pe poziţii entry-level, care primesc doar 1.200 de lei.

Site-urile care propun joburi de sudori au oferte destul de generoase în ceea ce privește salariul primit pentru activitatea într-o țară precum Norvegia sau Olanda. Acestea pot ajunge și până la 1.100 de euro.
Nici pentru România salariile nu sunt mici. Acestea pot ajunge până la nivelul de 3.000 de lei pentru cei care au ceva experiență în domeniu. 
În ceea ce privește calificările necesare, există o serie de școli profesionale care nu solicită pentru înscriere diplome de bacalaureat. 
 Sursa: "Capital"

Ian Somerhalder si Nina Dobrev surprinsi impreuna la aeroport :)




Nu mai este niciun secret faptul că Ian Somerhalder şi Nina Dobrev din The Vampire Diaries” formează un cuplu. Cei doi actori au fost din nou surprinşi pe aeroportul LAX din Los Angeles. Cei doi purtau cămăşi albe şi aveu nilte zâbete largi pe chipuri. Actorii s-au întors în Califiornia, după ce au avut parte de câteva filmări oentru sezonul nou al serialului “The Vampire Diaries”.
După o vacanţă romantică în Europa, cei doi s-au întors la lucru cu forţe noi, mai ales că se aude că vor avea mai mult de filmat decât deobicei.

Sursa: "bravoNet"

Restaurant Carmelo



17 Site-uri online unde iti poti edita pozele

1. BeFunky

 

 


2.FunPhotoBox

 

 


3.PhotoFunia

 

 

4.PicArtia

 

 


5.Photo 505

 

 


6.Loonapix

 

 

 

 


7.Funny Photo

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets