Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 11 iulie 2011

Schimbare de planuri (Inceputul)

Cand eram la liceu in clasa a 10 a imi doream ca atunci cand o sa "ma fac mare" sa lucrez pe vas de croaziera ca bucatar sau ospatar (nu de alta dar ador marea ,imi da un sentiment de libertate..de bine..si in plus cine nu ar vrea sa calatoreasca pe o perioada lunga de timp pe un vas de croazaiera?!..bine ce e drept muncind nu in vacanta :)) sau inca cateva optiuni mai aveam : sa devin avocata sau sa lucrez in departamentul de criminalistica din IGP ..ei bine m-am interesat ce ar fii trebuit sa invat ,care ar fi fost pasii ca sa imi indeplinesc una din tinte...dar facand primul "pas" si anume transferandu-ma in clasa a 11 a la seral (avand 17 ani) ,ca sa pot sa fac si un curs deoarece daca eram la zi nu puteam face un curs si sa si lucrez dupa ce termin cursul respectiv ca sa strang ceva bani datorita programului incarcat de la liceu..dar o data ce m-am transferat planurile mele s-au schimbat radical..anul acela am cunoscut un baiat ( pe nume Stan Cornel -20 de ani ) care se intampla sa fie cu mine in clasa ,ce-i drept filtra cu toate fetele asa ca nu i-am dat prea mare importanta..dar avea ceva anume,ceva ce-l facea oarecum diferit in-afara de faptul ca arata bine desigur :)) era vorba de prezenta lui in preajma mea ,pur si simplu ma facea sa ma simt "naturala" fara intentia de a ma gandii cum ar trebuii sa vorbesc sau cum ar trebuii sa ma port( eu fiind o fire mai baietoasa ..si din cate stiam baietilor le plac fetele feminine) ...
Urmatorul pas a fost cand el m-a invitat la o pizza ,intr-o zi de luni ,eu il refuzasem amintindu-mi de faptul ca era genul acela de Playboy de L.A :)) ..a doua zi m-a invitat din nou in oras ,de data asta pe messenger..dar eu l-am refuzat spunand ca trebuie sa o ajut pe o ruda de a mea cu cateva calcule la niste facturi..a treia zi ,miercuri m-a invitat din nou sa iesim impreuna ..de data asta chiar am fost surprinsa pentru ca nici un baiat nu a mai fost atat de curajos ,hotarat si insistent(insistent dar nu in felul in care sa te faca sa fugi ).
De cand am luat decizia aceea de a m-a intalni cu el am stiut ca mi-se va schimba viata radical,nu stiam in ce fel ..doar presimteam.
Am inceput sa fim impreuna din 19 noiembrie ,iar in decembrie dupa ce am fost la munte ,la intoarcere in tren m-a cerut in casatorie..la doar o luna de relatie.Am acceptat cererea in  casatorie dar dupa ce l-am intrebat daca vorbeste serios sau glumeste (si asta pentru ca de obicei chiar nu imi dadeam seama cand glumea sau vorbea serios),el imi spusese ca vorbeste serios si am vazut asta in ochii lui pentru ca ii avea inlacrimati si se vedeau emotiile pe care le avea .
Totusi trebuie sa zic ca el a fost primul barbat din viata mea ..si am fost si mai socata la inceput sa aflu ca si eu fusesem prima femeie din viata lui. Un alt amanunt interesant care mi-sa parut a fost ca el este nascut pe 17 decembrie iar eu sunt nascuta pe 16 decembrie .
La 2 luni dupa cererea facuta ,am inceput sa ma gandesc la faptul ca doi oameni casatoriti trebuie sa aibe si un copil ..si sincera sa fiu daca nu faceam copil dupa ce ne casatoream nu cred ca mai aveam acelasi curaj si mai tarziu (de exemplu la 30 de ani),ma mai gandeam si la faptul ca ne-ar intarii relatia si ne-ar face mai fericiti.
El a aceptat si la distanta de doar patru zile de casatoria civila mi-am facut un test de sarcina...iesise pozitiv ,eram insarcinata ..imi aduc aminte ca era dimineata si ca m-am dus cu testul la el ,inca era adormit in pat dar stia ca faceam testul in momentul acela. Cand i-am aratat testul de sarcina s-a vazut fericirea pe chipul lui ,o fericire diferita fata de celelalte sentimente asemanatoare..de fericire.
Mama a fost si ea fericita isi dorea un nepot ..bine ce-i drept poate nu chiar atat de devreme,oricum a fost decizia nostra si in plus hotarasem in timp ce eram logoditi.
Mama lui a fost incantata ...fata de bunica mea de exemplu,care a fost impotriva zicand ca imi distrug viata.Cu toate ca si ea a facut un copil tot la varsta de 18 ani,pe mama...
Despre parerile tatilor nostri ,adica despre tatal meu si tatal sotului meu ..nu zic nimic pentru ca nu am ce sa zic ..eu nu l-am cunoscut niciodata ,iar Cornel l-a cunoscut cand era deja mare..
Partea care a urmat a fost cu sarcina si nasterea si pe care o sa v-o povestesc data viitoare.

The Vampire Diaries 2011

Data aproximativa a lansarii  sezonului 3  din seria The Vampire Diaries incepe pe 9 septembrie

Lady Gaga pe moarte ?!?

asta doar daca il credem pe acest  Ian Halperin, care o face drogată şi suferind de lupus.
Lady Gaga a fost luată în vizor de jurnalistul de investigaţii, Ian Halperin, care tocmai a lansat o carte în care pretinde că artista este nebună şi că se îndoapă cu droguri.
Acesta spune că Gaguţa este obsedată de greutatea sa şi că ţine un regim periculos:
“Cei care au lucrat cu ea în timpul turneului mi-au povestit că Lady Gaga abia dacă mânca ceva săptămâni la rând, doar pentru a încăpea în costumele sale. Este bolnavă şi obsedată de greutatea sa. Un prieten mi-a relatat că Gaga stă ore întregi în faţa oglinzii şi îşi analizează şi critică silueta. Are o obsesie deloc sănătoasă.
Suferă de lupus şi este într-o fază avansată. Acesta este unul din motivele pentru care poartă mereu peruci şi machiaj, iar părul îi cade şi are pete roşii pe cap, ambele fiind efecte secundare ale bolii.”
Şi asta nu e tot, pentru că noua regină a muzicii pop se drogează la greu:
“Abuzul de droguri a început devreme. De la heroină şi cocaină până la ecstasy, le-a încercat pe toate, spun prietenii ei.”
Pretinsul jurnalist si-a facut numele publicand mai multe carti in care presupunea ce s-a intamplat in noaptea in care a murit Michael Jackson ...acum nu stiu ce parere aveti voi dar eu zic ca omul nu mai stie cum sa faca bani..
OnePlusYou Quizzes and Widgets