Be brave Be you Top66 Statistici

sâmbătă, 9 iulie 2011

Seriale online

Pt cei care doresc sa vada seriale online in HD/HQ sa dea click pe link http://www.seriale.filmesubtitrate.info/p/seriale-online-subtitrate-in-romana.html

X-Men: First Class (2011) | Filme noi gratis online download filme 2011. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

X-Men: First Class (2011) | Filme noi gratis online download filme 2011. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

Justin Timberlake prins in timp ce facea sex

Justin Timberlake a povestit ca in adolescenta a fost prins de mama sa, in timp ce facea sex.
"M-a prins o singura data. Mama nu a fost incantata. Eram mult prea tanar ca sa fiu in pat cu o fata si s-a cam suparat." isi aminteste Timberlake.

Justin si Mila Kunis sunt parteneri in "Friends with Benefits", un film despre relatia dintre doi tineri, relatie bazata pe sex. "O sa fiu sincer si o sa spun ca inca imi vine sa ma duc in camera de montaj si sa mai tai din imaginile nud. Dumnezeule, mama o sa vada asta!" a marturisit Justin.

Taylor Lautner in "Abduction"

Tânărul Taylor Lautner urcă vertiginos în preferinţele producătorilor de la Hollywood, după ce a cucerit inimile a milioane de fani cu rolul său din franciza Twilight. O știre de săptămâna trecută îl plasa în vizorul lui Michael Bay pentru un viitor film de acţiune, iar producţii de buget mare precum Incarceron şi Abduction îl vor avea pe Lautner în rol principal, astfel încât speculaţiile presei, conform cărora onorariul actorului va sări în curând de 10 milioane de dolari, nu sunt departe de adevăr.
Imaginile preluate de pe Collider ne oferă o idee despre cum va arăta actorul de 19 ani în Abduction, primul său rol important într-un lung metraj după cel din seria Twilight. Lautner a primit aici rolul lui Nathan, un tânăr care descoperă adevărul despre părinţii săi reali, după ce găseşte o fotografie de-a sa, din primii ani de viaţă, pe un site cu persoane date dispărute. Descoperirea declanşează o serie de întâmplări în urma cărora Nathan trebuie să fugă pentru a-şi salva viaţa.
Filmul este regizat de John Singleton iar distribuţia îi mai cuprinde pe Lily Collins, Alfred Molina şi Sigourney Weaver.
Lansarea în România a filmului va avea loc pe 30 septembrie 2011

.

Backgrounds pentru conturile de socializare

Acest site are skinuri pentru facebook,twitter,my space ,blogger,formsping,friendster,posterous,youtube si multe altele.
E unul din cele mai reusite site-uri zic eu ,datorita modelelor de backgrounds si varietatilor :)
check it out here http://hotlayouts2u.com/

Filme noi 2011

Am gasit pe net un site destul de bun cu filme descarcabile dar ce ma bucura pe mine in mod special este ca in fiecare zi se posteaza filme noi si majoritatea filmelor se descarca destul de repede :)
calitatea e hd la peste 90% din filme(asta am observat personal)
sper sa va placa site-ul ;)
http://www.axyy-filme.com/

Programe descarcabile gratis

Recomand site-ul acesta in special pentru programele pe care le are descarcabile.
Eu am descarcat un antivirus Avast + keygen  si merge destul de bine:)
Astept pareri-le voastre referitor la programele respective
http://justbestof.com/load/download_programe/4

Editare amuzanta a pozelor

Inca un site destul de cool zic eu mai este si "Pizap" . Este usor de utilizat,nu trebuie descarcat si nu trebuie sa va faceti cont:)
http://www.pizap.com/index.php

Hollywood Makeover (editare poze)

Acum aveti posibilitatea sa va modificati pozele (in special fetele) ,chiar daca sunteti nemachiate sau a-ti iesit prost in poze puteti sa schimbati asta .Incarcati poza voastra si urmati pasii care vi-se cer pe site:)
Nu costa absolut nimic,este free vorba aia
Va puteti modifica pozele incepand de la machiaj ,lentile de contact pana la par(nuanta,coafura,scurt-lung)
have fun :)
http://www.instyle.com/instyle/makeover/

Beyonce Knowles are videoclip nou

Frumoasa si voluptoasa Bee a scos un videoclip in luna aceasta,in iulie numit "The best thing I never had". Merita vazut mai ales daca a-ti suferit cel putin o data in dragoste:)
Enjoy


Noua regina a muzicii pop...Lady Gaga !?!


…cu siguranţă mândră de acest titlu! :D
Ei bine, să stabilim din capul locului că nu este Madonna. Nici măcar n-a intran în top! :P
Şi dacă nu este Madonna, atunci cine mai intră în calcul? Da, aţi ghicit bine. Căci de când a apărut pe piaţă este prezentă în topuri, în tabloide, la radio şi tv, este pe buzele tuturor. Practic, este prezentă oriunde întorci capul sau, mai bine zis, urechea.
Revista Rolling Stone şi-a propus să găsească acea artistă care, în momentul de faţă, poate fi încoronată regină a muzicii pop. Publicaţia a luat în considerare date precum vânzările de albume, vânzările digitale, prezenţa pe reţelele de socializare, veniturile din concerte, numărul de premii câştigate, prezenţa în topurile muzicale şi au găsit-o pe Majestatea Sa: Lady Gaga.
O fi având Beyonce mai multe premii Grammy pe noptieră, Taylor Swift mai multe discuri vândute, iar Rihanna mai multe vizualizări pe Youtube (per total), dar tot mama monştrilor este regina! Şi dacă vreţi să aflaţi cine sunt celelalte “prinţese” ale momentului, găsiţi lista după continuare.

Justin Timberlake nu a mai vorbit cu Britney de 10 ani

Păi de ce ar fi făcut-o?
A avut cele mai bune femei în toţi aceşti ani: Cameron Diaz, Jessica Biel, Mila Kunis sau Olivia Wilde. (Cele două din urmă n-au fost confirmate încă.)
Justin Timberlake a acordat un interviu revistei Vanity Fair în care vorbeşte despre Jessica Biel, spunând că este cea mai importantă femeie din viaţa sa.
“Ea este una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. La ai mei 30 de ani, ea este persoana cea mai specială, OK? Nu vreau spun mai multe, pentru că trebuie să protejez lucruri dragi mie, de exemplu, ea.”
Dar atunci de i-a dat papucii? Pardon, de ce s-au despărţit de comun acord?
În discuţia despre fostele craiului apare şi numele lui Britney Spears:
“Îi doresc tot binele, dar nu cred că mai este nevoie să spun asta. N-am mai vorbit în ultimii 9 sau 10 ani. Eram foarte asemănători – copii dintr-un mic orăşel care făceau acelaşi lucru. Dar apoi când te maturizezi, lucrurile din copilările nu mai au acelaşi sens. Nu voi vorbi despre ea, însă în ceea ce mă priveşte, am fost un cu totul alt om. Nu cred că eram normali. N-a fost nimic normal în felul nostru de a fi. Am petrecut mult prea mult timp fiind idolii adolescenţilor.”
Practic recunoaşte că a fost o greşeală… O relaţie de conjunctură.
Ea vedetă, el vedetă. Însă joaca de-a iubirea n-a ţinut. Dar măcar ne-am pricopsit cu o melodie excepţională: Cry Me A River! :D

Taylor Lautner e pregatit sa joace fotbal in noul film "'Field of Dreams 2: NFL Lockout"


Videoclipul reprezinta un trailer pentru un nou film, numit "'Field of Dreams 2: NFL Lockout", in care Taylor joaca rolul principal. Clipul se bazeaza pe tema originala a baseball-ului, in care o voce misterioasa spunea: "Daca il construiesti, ei vor veni".

Taylor a decis ca "il" inseamna terenul de fotbal, la care el insusi munceste pentru a-i "da viata". In filmulet, pe langa varcolacul vostru favorit, ii puteti vedea si pe jucatorii Ray Lewis si Tony Gonzalez.



OnePlusYou Quizzes and Widgets