Be brave Be you Top66 Statistici

vineri, 22 iulie 2011

Rihanna > o fana a murit in timp ce-i asculta muzica

Cantareata Rihanna a tinut un moment de reculegere in timpul unui concert.

Una dintre cele mai devotate fane ale artistei a murit intr-un accident de masina, in timp ce asculta piesa "The Last Song" a artistei.

Karen avea numai 17 ani si se ocupa de pagina oficiala de Twitter a Rihannei. Un prieten de-al fetei a marturisit ca fata asculta chiar albumul idolului sau cand s-a produs accidentul.

Rihanna si-a invitat fanii prezenti la concert sa tina un moment de reculegere in numele lui Karen.

"Unul dintre cei mai mari fani ai mei a murit azi intr-un accident de masina!!! S-a dus, noi nu o vom uita NICIODATA! Avea numai 17 ani!" a scris Rihanna pe Twitter.

Rihanna este una dintre cele mai apreciate cantarete ale momentului. Ea a reusit in ultima vreme sa atraga atentia presei prin aparitii scenice cu totul incendiare.

Caitlyn cantareata de muzica latino din Romania

Caitlyn este o artista complet noua pe piata muzicala din Romania. Ea isi lanseaza primul single, "Una Noche Mas", piesa ce se anunta a fi un hit.

Caitlyn aduce un strop de savoare latino in muzica romaneasca.

Piesa "Una Noche Mas" este compusa de Deepside Deejays, unii dintre cei mai de succes producatori ai momentului.

Pe numele real Florentina Ciuna, nu este straina de scena muzicala, inca de la varsta de 12 ani fiind in lumina reflectoarelor. Ea a castigat de-a lungul timpului numeroase premii la festivalurile de muzica din tara la care a participat. A obtinut locul al treilea la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia, editia 2006, si a fost finalista a selectiei nationale "Cerbul de Aur" din 2008.

2008 este anul in care Caitlyn devine cunoscuta publicului larg ca solista a formatiei Chicanos. Primul single lansat in aceasta noua formula, "Maleya", s-a bucurat de mare succes atat in tara cat si in afara, piesa fiind difuzata in heavy rotation de radiourile nationale cat si de cele din strainatate.

Lady Gaga :"Sexul e bun,dar mai tarziu.."

Artista a dat un interviu unui post de radio în care a ţinut o scurtă lecţie de educaţie sexuală:
“Te iubesc [către moderatorul emisiunii - n.R.] şi respect această emisiuni. Ştiu că vrei să discutăm despre sex şi cocaină, dar adevărul este că nu vreau ca cineva să se drogheze şi, sincer, ar trebui să aştepte cât de mult posibil până să facă sex, pentru că o femeie nu începe să se savureze asta până decât la vârsta de 20 şi ceva de ani. Când ai 17 ani, nici măcar nu ştii cum funcţionează lucrurile acolo jos şi nu ar trebui să încerci.”

Şi a spus asta în timp ce era îmbrăcată într-o ţinută care aminteşte de practicile sado-maso!! Mai mult, cu câteva clipe înainte, răspunsese dezinhibată la o altă întrebare a prezentatorului legată de sex:

“Am făcut-o azi noapte. Scuze, cred că asta sună de parcă aş fi o curvă, dar aşa s-a nimerit.”

Vecina nebuna de sub mine..

Pfff..azi pe la ora 12:00 ciocane cineva de zori la usa..hmm ma intrebam cine putea fi..nu asteptam pe nimeni,in acelasi moment bebe dormea ..bineinteles m-am dus sa vad cine e si ghici?vecina de sub mine...offf....chiar nu o suport..am  mai avut antecedente cu cei de sub mine.. .  
Ce vroia?..ehhh sa-mi zica ca vezi doamne in urma cu o ora i-a curs apa in baie..si ca eu am inundat-o...hmm..mi-a zis"Vino cu mine ca sa vezi ca nu mint" ,iar eu la randul meu i-am spus" Eu nu am zis ca mintiti"
..cobor eu frumos scarile cu ea ..si chiar la etaj la ea erau niste muncitori care se odihneau (pentru ca se zugraveste la mine in bloc)..imi era un pic jena chiar si de ei..eu fiind imbracata cu un maieu ,pantaloni de pijama..si parul c-am nepieptanat..intru eu la ea in casa..intru in baie..are o baie foarte frumoasa,ma gandeam eu..dar nu asta era ideea..ci "unde naiba e inundatia de care zicea?!?"..in urmatoarea secunda imi spusese "Uite vezi,artand cu degetul pe oglinda ei imaculata din baie,vezi aici se vede ca a curs apa" ..eu ma gandeam "ce? doamnee femeia asta e complet nebuna!!..naibii are oglinda mai curata ca a mea din baie"  
Ea imi aratase o urma care probabil se vede decat cu microscopul..iar gresia o avea pana in tavan..si era curata si stearsa..unde dumnezeu trebuia sa vad,sa observ asa zisa inundatie..pe jos ,la picioarele mele misuna catelulul ei,de talie mica..nu mica foarte mica.asa ca nici pe jos nu era urma de apa..hmm..ciudata femeie..
Pe urma eu i-am spus ca daca venea ieri la usa mea ii dadeam dreptate ,ieri chiar am dat apa pe jos in incercarea de a-i face baie copilului meu..dar azi..pff..decat la 9 dimineata am folosit baia si atat..ca sa nu mai zic ca ea imi spusese ca la ora 11 a inceput sa-i curga un pic de apa si s-a oprit..singura..."inundatia"..
Eu ma gandeam la ceva de genul" Woow am o apa atat de smechera in baie incat se deschide si se opreste singura?!?"  
"Fuck you lady!!"   
Adica pe bune?!?Eu i-am spus ca e posibil sa fie de undeva mai sus ,ca eu chiar nu am folosit baia decat la oara 9 ,si probabil mie nu mi-a curs apa pentru ca am fixata mai bine nenorocita aia de tabla sau ce-o fi  
I-am repetat de 3-4 ori ca sa ii intre bine in cap..cum dumnezeu sa fie o teava sparta sau sa fie din cauza mea daca eu nici macar nu am folosit baia la ora aia si nici macar nu am o "super apa" ca sa se deschida si sa se opresca singura..?!?!..in fn..ea a terminat conversatia spunandu-mi ca se duce la adminostratorul blocului sa vada cum putem rezolva asta...eu ma gandeam "ce avem de rezolvat??..eu nu am nici o problema cu apa cucoana,tu ai!!"..Pana nu vine un specialist sa vada care este cauza si cine este de vina..eu nu dau nici un ban!!iauzi domne sa platesc eu reparatiile pentru o baba nebuna..pff..sa vina specialistul si mai vorbim dupa..

True Confessions of a Hollywood Starlet | Filme noi gratis online download filme 2011. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

True Confessions of a Hollywood Starlet | Filme noi gratis online download filme 2011. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile
OnePlusYou Quizzes and Widgets