Be brave Be you Top66 Statistici

vineri, 18 noiembrie 2011

Povestea femeii care a inventat fenomenul Twilight si a ajuns una dintre cele mai puternice personalitati din lume: Stephenie Meyer

Stephenie Meyer, autoarea-fenomen de ale carei carti s-au indragostit in ultimii 5 ani toti adolescentii din America si nu numai se pregateste sa-si ia adio de la eroii care au dat nastere la o franciza de 1,8 miliarde de dolari.


Stephenie Meyer a fost numita de revista Time noua J.K. Rowling si a fost inclusa in Top 100 al celor mai influente personalitati ale lumii in 2008 cand a debutat seria de filme Twilight in care s-a implicat si ca producator. Cea mai populara autoare de romane cu vampiri de la Anne Rice incoace a fost numita de Forbes in 2010 pe locul 59 in topul celor mai puternice personalitati cu venituri de aproape 50 de milioane de dolari pe an.
A fost la un pas sa le franga inimile adolescentilor din toata lumea care au urmarit cu sufletul la gura cartile din seria "Amurg", asteptand sa afle daca dragostea intre o adolescenta si un...vampir poate ramane vie: autoarea nu l-a dorit pe Robert Pattinson pentru rolul lui Edward, Henry Cavill a fost prima ei alegere, insa pana ca filmele sa intre in productie acesta depasise varsta eroilor din poveste. Peste 5000 de actori au fost la auditii pentru rolul vampirului Edward iar Robert Pattinson venise la probe doar pentru a o cunoaste pe cea care a primit rolul Bellei - Kristen Stewart.
Stephenie Meyer s-a nascut in Hartford, Connecticut la data de 24 decembrie 1973. A crescut in orasul Pheonix, alaturi de cei 5 frati ai sai. A facut liceul din Scottsdale, Arizona, si Brigham Young University din Provo, Utah, unde a obtinut doctoratul in literatura engleza. Stephenie, fiind membra a "Biserici lui Iisus Hristos a mormonii", l-a cunoscut pe sotul ei, poreclit si Pancho cu care s-a casatorit in 1994.


A stat acasa timp de trei ani dupa ce a devenit mama a trei baietei in anul 2003, moment in care a avut un vis semnificativ despre doua personaje pe care nu si le putea scoate din memorie. Lasand tot ce putea pe planul doi, Meyer inventa actiunea in timpul zilei si o scria la calculator noaptea tarziu, cand era liniste in casa.

 Trei luni mai tarziu, si-a terminat primul roman, Amurg. Selectat de catre Writer's House, manuscrisul a ajuns repede in randul publicistilor. Megan Tingley de la Little, Brown Books for Young Readers i-a facut o oferta de sase cifre pentru cele trei carti. La cateva saptamani de la lansarea din 2005, cartea a debutat pe locul cinci pe lista bestsellerurilor de la New York Times. Drepturile de autor pentru Amurg au fost vandute in 45 de tari in toata lumea.
 Continuarea mult asteptata, Luna Noua, a fost lansata in septembrie 2006 si a stat timp de 31 de saptamani pe locul intai pe lista bestsellerurilor a celebrului New York Times. Cartea atat de asteptata de fanii lui Meyer a fost vanduta mai intai pe eBay la pretul de 380 de dolari bucata.

Cea de-a treia carte din saga lui Meyer, Eclipsa, a fost lansata pe 7 august 2007 si s-a vandut in 150 000 de exemplare din prima zi. Cartea a debutat pe primul loc pe lista bestsellerurilor din tara, inclusiv la USA Today si la The Wall Street Journal. A fost pe locul intai la vanzari in Germania, Spania si Argentina.


 A patra si ultima carte din Saga Amurg, Zori de Zi a fost publicata pe 2 august 2008, tiparindu-se initial 3,2 milioane de exemplare—cel mai mare numar de exemplare tiparite la primul tiraj din istorie. Zori de zi s-a vandut in 1,3 milioane de exemplare in prima zi, ajungand pe primul loc pe toate listele bestsellerurilor.

Anul 2008 a fost un an decisiv pentru Meyer. Pe 6 mai, Little Brown a lansat The Host, primul roman pentru adulti al lui Meyer, care a debutat pe primul loc in lista intocmita de The New York Times si de Wall Street Journal a bestsellerurilor.

 Romanul semnat Mayer The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella a fost lansat in primavara anului 2010, bazat pe povestea personajelor Bree si Riley, in mare parte inspirata din filmul Saga Amurg: Eclipsa.

 Cand Stephenie Meyer a inceput sa scrie Amurg in 2003, nu si-a imaginat niciodata ca opera sa s-ar putea transforma intr-o serie cinematografica. "Sa te implici in productie de filme este un lucru foarte ciudat si neasteptat," recunoaste Meyer.
"Cand faci aceleasi lucruri zi de zi, te obisnuiesti sa iti aduni fortele si sa te intorci la munca, dar apoi faci un pas inapoi si spui 'facem un film care va aparea pe marele ecrane.' Ma relaxez apoi stand de vorba cu Kristen, iar asta e minunat. Te opresti si te gandesti ca este unul din cele mai mari staruri de cinema din lume la ora actuala, iar eu stau cu ea la povesti. Asa ca ai un moment cand spui 'wow, asta e ciudat.' Este o zi ciudata azi la filmari pentru ca filmam scena nuntii. Sa vezi sute de oameni pregatindu-se pentru a merge la nunta Bellei cu Edward este induiosator. Sa faci asta timp de 3 ani si jumatate iti schimba viata. Este o experienta diferita la care nu ma asteptam."

"Intotdeauna mi-au placut povestile in care personajele se maturizeaza”, explica autoarea seriei Stephenie Meyer. "Mi-a placut la nebunie Anne of Green Gables - ea s-a maturizat, s-a casatorit si a facut sase copii. Apoi copiii ei au crescut si s-au casatorit ... este ca in viata reala. Exista evolutie. De aceea am incercat mereu sa traversez povestea Amurg prin toate aceste etape. La inceputul proiectului, am fost atat de incantata de munca mea, mi s-a parut o poveste foarte frumoasa si ma vedeam facand asta, parcurgand personajele in aceasta evolutie si scriind despre ele la nesfarsit. Nu vroiam sa mai termin niciodata."


 Autoarea Stephenie Meyer a devenit producatorul episoadelor finale ale seriei, care au fost realizate in acelasi timp, si s-a aflat pe platourile de filmare zilnic pe toata durata productiei. "Implicarea lui Stephenie a reprezentat o evolutie naturala si constanta, iar relatia noastra s-a consolidat pe parcursul anilor. A inceput prin vizite rare, pe durata productiei Amurg, urmand apoi vizite constante in timpul filmarii partilor Saga Amurg: Luna Noua si Eclipsa, ajungand in prezent sa fie tot timpul pe platourile de filmare.

 "Petrec mai mult timp cu Stephenie decat cu sotia mea. Pretuiesc foarte mult prietenia noastra. Cel mai distractiv lucru in realizarea filmelor este faptul ca acea perioada este ca o tabara de vara pentru adulti. Legi prietenii rapide, puternice, cu oameni care iti raman alaturi pentru restul vietii" a declarat producatorul Wyck Godfrey

Camera gemenilor lui Mariah Carey arata ca...un bal mascat!

Zeci de baloane colorate, un pat aboslut imens, litere prinse de tavan care plutesc in aer - astea sunt doar o parte din excentricitatile de care se bucura gemenii lui Mariah Carey si ai lui Nick Cannon.
Gemenii in varsta de 6 luni ai lui Mariah Carey, Moroccan si Monroe, sunt excesiv de rasfatati. Presa o critica pe diva ca a cam exagerat cu decorarea camerei celor doi si ca totul este mult prea pompos pentru nevoile bebelusilor.Mariah Carey nu rateaza niciun moment ca sa isi arate gemenii lumii intregi - a facut pictoriale cu ei in reviste, i-a pus pe Twitter si acum urmeaza sa apara in videoclipul ei de Craciun, When Christam Comes.

Intra pe site-ul lor oficial cu mai multe poze de-ale gemenilor http://dembabies.com/

In sfarsit! Dupa 3 ani, Beyonce ne arata rochia de mireasa! VIDEO+POZA

S-a casatorit in secret cu Jay-Z, in urma cu trei ani, intr-o ceremonie de la care presa nu a aflat prea multe lucruri.  Dar abia acum Beyonce le-a aratat fanilor ei, in noul videoclip, "I was here", imagini cu rochia de mireasa, creata de mama sa, Tina.
  


Beyonce rememoreaza cele mai importante momente din viata ei in noul clip, printre care si momentul in care a probat rochia de mireasa, ajutata fiind de o prietena. Fara machiaj, Beyonce imbraca rochia impresionanta, care are o trena uriasa, demna de o printesa.

 La nunta din 2008, Beyonce si Jay Z au avut peste 200 de invitati, dintre care o mare parte nume sonore din showbiz. Se pare ca locul in care a avut loc petrecerea a fost decorat cu 60.000 de orhidee aduse din Thailanda, pe care cuplul ar fi cheltuit 500.000 de dolari.

Miley Cyrus le raspunde celor care o acuza ca in ultima perioada s-ar fi ingrasat peste masura - FOTO

In ultima perioada, despre Miley Cyrus s-a scris in presa cat de mult s-a ingrasat si sa acest lucrui ii va afecta cariera. Artista a declarat recent ca este mandra de corpul ei si ea vrea ca lumea sa o vada ca atare.


Starul de 18 ani a vorbit la sfarsitul saptamanii trecute pe pagina ei de Twitter despre iubirea de sine, precum si despre pericolul de a-ti ura formele. Aceasta replica a venit pentru ca foarte muti au acuzat-o ca ar fi pierdut controlul asupra trupului ei si nu i-ar pasa de kilogramele in plus care se tot acumuleaza.

Vedeta a postat o fotografie cu Marilyn Monroe in dreptul careia a comentat: "Dovada ca poti fi adorata de mii de oameni chiar si atunci cand ai forme."
„Numindu-ma pe mine garsa, faceti rau altor persoane”, a mai adaugat vedeta si a atasat fotografia unei tinere ale carei coaste erau mai mult decat vizibile.
Tanara a adaugat ca este convinsa ca barbatilor nu le plac femeile care sunt doar o insiruire de oase.

„Imi place sa am forme de femeie”, a scris Miley pe Twitter.

 Prietenul lui Miley, Liam Hemsworth, spune ca nu e nimic mai sexy decat atunci cand iubita lui mananca o friptura.

Demi Moore a ajuns la capatul rabdarii. Ce anunt a facut

Demi Moore pune capat speculatiilor facute in ultimele luni si a anuntat ca va divorta de Ashton Kutcher, cu care a fost casatorita in ultimii sase ani.



Actrita de 49 de ani a dat un comunicat in care spune ca pune capat mariajului cu “mare tristete si cu inima grea”.


Motivul divortului este infidelitatea lui Ashton. Referindu-se la acest aspect, Demi a spus: “Ca femeie, ca mama si sotie, am cateva valori pe care le-am respectat cu sfintenie si in acest spirit, am decis sa merg mai departe cu viata mea”.


Ca raspuns la comunicatul ei, Ashton Kutcher a postat pe contul sau de Twitter urmatorul mesaj: “Voi pretui toata viata mea timpul pe care l-am petrecut cu Demi. Casnicia este unul din cele mai complicate lucruri din lume si, din nefericire, uneori esueaza”.
In ciuda declaratiei demne pe care a facut-o, Demi se pregateste acum sa inceapa o lupta dura in instanta, pentru averea de 290 de milioane de dolari a cuplului.

Credeai ca Lady Gaga le-a facut pe toate? Afla ce foloseste pe post de toaleta.

 Lady Gaga a facut declaratii socante la Alan Carr: Chatty Show, o emisiune de televiziune din Marea Britanie.

 Cantareata a marturisit prezentatorului ca a urinat intr-un cos de gunoi din cabina in care s-a schimbat inainte de a intra in emsie.

 Lady Gaga, care va avea un concert in seara asta in Manchester a spus : "Mi se intampla destul de des sa fac pipi in cosul de gunoi din cabina mea din culise. Toaleta e destul de departe si trebuie sa ma schimb repede. Si atunci zic: da-o naibii!"

 Speram ca aceasta informatie nu va declansa o isterie in randul adeptilor lui Bivolaru.
OnePlusYou Quizzes and Widgets