Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 7 decembrie 2011

Secretul corpului perfect. Ce au in comun Beyonce, Jennifer Lopez si Nicole Scherzinger?

De ce arata Jennifer Lopez atat de bine, chiar daca a trecut de pragul de 40 de ani? De ce nu ne putem lua ochii de la corpul perfect al lui Nicole Scherzenger sau de la formele apetisante si fara pic de celulita ale Rihannei? Raspunsul e unul singur - fiecare dintre ele se mentin in forma prin dans. 

1. Jennifer Lopez
 Merita din plin locul 1. La 42 de ani, arata mai ceva ca la 20 de ani. Are un corp tonifiat, niste picioare extrem de sexy, care i-au adus numai in acest an cateva milioane bune de dolari in cont si se misca incredibil. De altfel, ea si-a inceput cariera prin dans si nu intentioneaza sa renunte la el pentru nimic in lume. Dansul preferat: salsa.

2. Nicole Scherzinger
 Cand ii vezi clipurile, nu-ti poti dezlipi ochii de la corpul perfect pe care si-l misca infailibil. Nicole si-a inceput cariera ca dansatoare si cantareata in trupa Pussycat Dolls si recunoaste ca dansul o ajuta sa se mentina in forma maxima.
 Dansul preferat: booty shake

3. Shakira
Miscarile sexy de dans au ajutat-o sa cucereasca lumea. Columbianca ne-a impresionat la fiecare clip nou cu un stil de dans din ce in ce mai provocator. Ramane in istorie cu "Hips don't lie", "Gipsy", She wolf", "Beautiful liar".
 Dansul preferat: cel din buric.

4. Beyonce
Este exploziva pe scena. Este una din putinele artiste care, la cat danseaza, reusesc sa si cante. Iar ea le face pe amandoua foarte bine. Beyonce a declarat ca se mentine in forma doar prin dans - nici nu ar mai avea timp si de altceva, deoarece este tot timpul in sala de antrenamente repetand sau invatand o coregrafie noua.
 Dans preferat: Hip-hop, R&B, dans modern

5. Rihanna
Este plinuta, dupa cum chiar ea recunoaste, insa e mandra de corpul ei deoarece este tonifiat si puternic. Cantareata nu a fost surprinsa deloc in standby - chiar si in pozele de la plaja arata impecabil, fara celulita sau vergeturi. Dansul preferat: R&B
OnePlusYou Quizzes and Widgets