Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 19 octombrie 2011

Sleeping Beauty (2011) | Filme noi gratis online download filme 2011. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

Sleeping Beauty (2011) | Filme noi gratis online download filme 2011. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

Imaginile tragicului accident care a socat peste 1 miliard de oameni. VIDEO

Fetita din China, care a fost calcata de doua masini si lasata sa zaca pe strada, in timp ce 18 persoane au trecut nepasatoare pe langa ea, lupta pentru viata.




Intreaga China este in stare de soc, dupa ce televiziunile si site-urile de internet au difuzat o filmare realmente cutremuratoare, realizata de o camera de supraveghere dintr-un oras din sudul tarii.
Copila, pe nume Yue Yue, a fost mai intai lovita de o duba, iar apoi de un camion, in fata magazinului pe care il au parintii ei in orasul Foshan. Singurul care i-a venit in ajutor a fost un gunoier, care a mutat-o de pe strada si a strigat dupa ajutor. Revoltator este ca nici macar ceilalti proprietari de magazine nu au intervenit. Intr-un final, mama fetei a aflat de tragedie si a dus-o pe copila la spital.
"Aceasta societate este grav bolnava", a spus un chinez, in timp ce alti conationali pun lipsa de reactie a martorilor pe seama unui alt caz, in care un barbat a fost pus sub acuzare, dupa ce a sarit sa ajute o femeie in varsta care a cazut. Se pare ca acesta a incalcat o regula guvernamentala privind interventia in caz de accident si a fost obligat sa plateasca o parte din costurile spitalizarii.
Yue Yue a fost dusa la spital in coma si a fost operata de urgenta, insa medicii spun ca nu prezinta activitate cerebrala si sansele de supravietuire sunt practic nule.
Ambii soferi care au trecut peste corpul fetei au fost arestati.
OnePlusYou Quizzes and Widgets