Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 19 septembrie 2011

A inspirat seria Scream, a ucis pentru a fi superstar si a socat America!

Ghostface din Scream e un personaj croit intr-o buna masura dupa Danny Rolling, un criminal infiorator din Florida, Statele Unite. Pentru Danny Rolling, copilaria n-a fost una fericita. Batut si umilit in permanenta de tatal sau, care era si politist, Danny a inteles de la inceput ca nu a fost dorit de parintii sai.
Ca adolescent, Danny a fost arestat in repetate randuri pentru furturi, dar era recunoscut si ca un pervers, fiind prins in timp ce se uita pe gaura cheii in vestiarul majoretelor. In mai 1990 a incercat sa-si ucida tatal in timpul unui scandal in familie. Acesta a pierdut o ureche si un ochi in urma loviturilor.
Intre noiembrie 1989 si august 1990, Rolling a ucis 5 studenti. Crimele au fost infioratoare, corpurile fiind decapitate si mutilate, iar apoi asezate pentru a fi pozate. Rolling punea chiar oglinzi in jurul cadavrelor pentru ca scena sa fie si mai macabra.
A fost arestat in 1991 si judecat 3 ani mai tarziu. Si-a motivat crimele intr-un mod incredibil: "am vrut sa fiu un superstar". In "palmaresul" sau mai intra si o familie intreaga macelarita in Louisiana, crime pe care Danny le-a recunoscut abia dupa ce a fost condamnat la moarte. Ultima sa victima a fost un baietel de doar 8 ani.
Rolling a fost executat in 2006 prin injectie letala. N-a aratat remuscari nici pe patul de moarte, la fel cum nu a cerut scuze rudelor victimelor, prezente la executie.
 

"Nu stiu cum a supravietuit". Cainele care a avut un cutit de 20 cm infipt in cap. FOTO SOCANT

Imagine socanta dupa o spargere ratata, petrecuta intr-un oras din Africa de Sud. Proprietarul unei case si-a gasit cainele, un ciobanesc german in varsta de 6 ani, cu un cutit urias, infipt aproape complet intre ochi.
Nu stiu cum a supravietuit . Cainele care a avut un cutit de 20 cm infipt in cap. FOTO SOCANT
Catelusa Bella a avut nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta, pentru ca lama cutitului ii patrunsese 12 centimetri in craniu.

Spre surprinderea stapanului, patrupedul nu dadea semne ca ar suferi, ci chiar alerga de parca nu ar fi patit nimic.

Veterinarul care a reusit sa indeparteze cutitul spune ca nu stie cum de animalul a reusit sa supravietuiasca, insa foarte probabil, lama a ajuns la cativa milimetri de creier.

Politistii incearca sa dea de urma spargatorilor care au injunghiat cainele, pentru ca i-a atacat in momentul in care au vrut sa intre in locuinta stapanilor. "Le-am spus ca daca ii vor prinde, sa ii lase singuri, cateva minute, intr-o camera cu Bella", a declarat proprietarul patrupedului.

Poza care a socat o lume intreaga si l-a transformat pe Nicolas Cage in nemuritor. Afla cum a ajuns sa fie considerat actorul un vampir

O poza aparuta pe site-ul East Bay a starnit controverse. Una din fotografiile scoase la vanzare de catre Thanatos Archive, care transpune in mod digital poze aparute inca din 1840, a socat pe toata lumea. 
Cei de la Thanatos au descoperit o poza din 1870 in care apare un barbat ce seamana izbitor cu actorul Nicolas Cage. Fotografia este in acest moment pe site si valoreaza 1 milion de dolari.


Citeste mai mult pe: http://procinema.ro/stiri/foto-poza-care-a-socat-o-lume-intreaga-si-l-a-transformat-pe-nicolas-cage-in-nemuritor-afla-cum-a-ajuns.html#ixzz1YNwiCO00
OnePlusYou Quizzes and Widgets