Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 21 noiembrie 2011

Femeia cu cel mai sexy posterior, show erotic sub ochii sotului. Detaliul compromitator din imagine

Atmosfera la gala American Music Awards 2011 a fost asigurata de prestatia lui Jennifer Lopez, care a incins la propriu spiritele, mai ales pe cel al lui Pitbull, care cu greu si-a stapanit “admiratia” pentru talentul artistei.



Momentul in care Jennifer a urcat pe scena si a inceput sa danseze, spectatorii de la marele eveniment au fost de-a dreptul incantati de miscarile divei latino. Insa cel mai multumit a fost de departe Pitbull, care s-a bucurat cel mai mult de formele acesteia.

In imaginile alaturata artistul pare mai mult decat fericit ca a fost colegul de scena al uneia dintre cele mai sexy artiste.

In ceea ce priveste castigatorii de la American Music Awards, Jennifer Lopez a primit titlul de cea mai buna cantareata latino

Starul muzicii country Taylor Swift a fost marea castigatoare a galei American Music Awards 2011, obtinand, duminica seara, trei trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun artist al anului.

La majoritatea categoriilor de premii, Swift a concurat cu senzatia muzicii britanice Adele, care a castigat, de asemenea, trei trofee, pentru cea mai buna artista pop, cel mai bun album ("21") si cel mai bun artist contemporan.

Insa Adele, care conducea in topul nominalizarilor, cu patru categorii, a ratat premiul pentru artistul anului, in fata lui Swift, care a parut chiar surprinsa de aceasta victorie.

Nicki Minaj, care a deschis ceremonia cu hitul ei "Super Bass", a fost o alta mare castigatoare a serii, in categoriile dedicate muzicii rap: artistul preferat si cel mai bun album - "Pink Friday".

In categoriile dedicate muzicii country, celelalte premii importante le-au revenit lui Blake Shelton (cel mai bun cantaret) si Lady Antebellum (cel mai bun grup).

Maroon 5 a castigat premiul pentru cel mai bun grup pop/rock, in timp ce Bruno Mars a castigat premiul pentru cel mai bun cantaret pop.

La categoriile dedicate stilului R&B, Rihanna a primit premiul pentru cel mai bun album ("Loud"), la care concura si fostul ei iubit Chris Brown.

De asemenea, Usher a fost numit cantaretul R&B preferat, iar categoria feminina echivalenta a avut-o pe Beyonce drept castigatoare. Foo Fighters a castigat premiul pentru cea mai buna trupa alternative rock.


Justin Bieber a cantat piesa sa dedicata sarbatorilor de iarna "Under the Mistletoe", iar Enrique Iglesias, "I Like How it Feels".

Au mai cantat in timpul ceremoniei, printre altii, Marc Anthony si Pitbull, dar si LMFAO.

Cea de-a 39-a editie a galei American Music Awards a avut loc la Nokia Theatre din Los Angeles, iar ceremonia a fost difuzata live de postul de televiziune ABC. American Music Awards sunt unele dintre cele mai importante premii din industria muzicala americana, alaturi de Grammy si Billboard Music.

Nominalizarile la premiile Grammy vor fi anuntate pe 30 noiembrie.
OnePlusYou Quizzes and Widgets