Be brave Be you Top66 Statistici

duminică, 19 februarie 2012

Vezi care au fost cele mai neasteptate meserii pe care le-au practicat vedetele de la Hollywood inainte de a deveni celebre

Inainte de a face parte din lumea blitzurilor de la Hollywood, vedetele de azi au lucrat in banci, in fast-food-uri, in restaurante sau chiar la morga. Artistii de peste ocean au facut de toate ca sa-si plateasca chiria sau ca sa-si intretina familia.


Eva Mendez a vandut hot-dogi intr-un centru comercial. Inainte de a se lansa in industria cinematografica, Eva a primit roluri minore in proiecte secundare, cum ar fi “Children of the Corn V: Fields of  Terror”. Incepand cu anul 2001, actrita a inceput sa primeasca atentie din partea producatorilor importanti din cetatea filmului. Aau urmat productii demne de apreciat precum, “2 Fast 2 Furious”, “Once Upon a time in Mexico” ori “Hitch”.

Ashton Kutcher a fost inginer biochimist la Universitatea din Iowa, unde incerca sa gaseasca o solutie pentru problemele cardiace ale fratelui sau. Acesta este cunoscut datorita serialului “The `70 Show” si a filmelor “The Butterfly Effect” si “What happens in Vegas”. In prezent, actorul interpreteaza rolul Walden Schmidt in serialul-comedie “Doi barbati si jumatate”.

Rachel McAdams a lucrat intr-un fast-food timp de trei ani. Apoi, actrita a lucrat la o televiziune canadiana, care a produs filme ca “My Name is Tanino” si “Perfect Pie”, pentru care a si fost nominalizata la Premiile Genie. Primul film hollywoodian in care a jucat Rachel a fost “The Hot Chick”, in anul 2002. Celebritatea a aparut doi ani mai tarziu, cand actrita a interpretat personajul Alie Hamilton in drama “The Notebook”.

Madonna, regina muzicii pop, a fost casierita la Dunkin Donuts, apoi a lucrat ca dansatoare pentru trupe de success. In timpul unui turneu al cantaretului francez Patrick Hernandez, Madonna l-a cunoscut pe Dan Gilroy, cu care si-a infiintat prima trupa rock, The Breakfast Club, in care ea a fost lead singer si a cantat la chitara si la tobe.

Jim Carrey a fost portar, iar in timpul liber spala toalete publice pentru a castiga un ban in plus. In 1979, Jim a gasit o slujba de comediant  la Yuk Yuk, un local din Ontario. Dupa ce a castigat experienta, Carrey s-a mutat in Los Angeles si a inceput sa intretina atmosfera la “The comedy Store”, unde a fost remarcat de Rodney Dangerfield. Dupa cum stim, a urmat succesul.

Tom Cruise a lucrat ca vanzator de inghetata si de ziare si a participat la seminarii de teologie pentru a deveni preot catolic. In 1981, a jucat in “Taps”, apoi a urmat filmul “Risky Business”, dar faima a venit odata cu rolul din “Top Gun”.

Mariah Carey a fost femeie de serviciu la un salon de infrumusetare. La scurt timp, Mariah a cunoscut-o pe cantareata de muzica pop Brenda Starr si au devenit prietene. Prin intermediul acesteia, Mariah l-a cunoscut pe Tommy Mottola, care a fost managerul casei de discuri Columbia Records si care s-a ocupat de cariera cantaretei.

Johnny Depp a cochetat la un moment dat cu meseria de vanzator de pixuri prin telefon. Da, suna ciudat, dar aceasta a fost meseria vedetei. Apoi, actorul a fost la castingul pentru rolul Tom Hanson din serialul “21 Jumpstreet”. Depp a primit slujba si s-a transformat peste noapte in idolul tuturor adolescentilor americani.

Whoopi Goldberg  a fost casiera la o banca, dar a lucrat si la morga, unde se ocupa de machiajul cadavrelor. In 1985, Whoopi a jucat in “The Color Purple”, in care a interpretat personajul Celie , o femeie de culoare maltratata. Pentru prestatia sa, Whoopi a castigat Globul de Aur.

Harrison Ford a lucrat ca tamplar inainte de a deveni actor. In facultate, Harrison a fost timid, iar pentru a scapa de acest lucru, actorul s-a inscris la un curs de drama, ceea ce i-a trezit interesul pentru actorie.

Colin Farell a fost dansator profesionist in tinerete, iar ulterior a devenit profesor de dans pentru doamnele in varsta. Actorul s-a inscris la “The Gaiety School Of Acting”, insa a renuntat la cursuri dupa ce a primit rolul lui Danny Byrne in serialul “Ballykissangel”.

Susan Sarandon a facut curatenie in apartamente pentru a-si putea plati facultatea de actorie. Dupa absolvire, Susan a inceput sa mearga la castinguri, iar primul rol l-a obtinut in 1969, cand actrita a interpretat rolul unui personaj cu probleme de sanatate.

Hugh Jackman a fost clovn si incasa 50$ pentru reprezentatiile sale. In timpul facultatii de actorie, Hugh a crezut de multe ori ca nu a facut alegerea corecta, pentru ca nu se simtea confortabil in preajma tuturor persoanelor din jurul lui, care pareau a fi nascute pentru actorie. Primul sau rol a fost in drama “Corelli”, dar serialul a durat doar un sezon.

Nicole Kidman a facut masaj terapeutic persoanelor bolnave  si s-a ocupat de curataea salilor de teatru ca sa stranga bani pentru mama sa bolnava de cancer. Nicole  a urmat facultatea de actorie  “The Victorian College of the Arts”, unde a fost incurajata sa se dedice in totalitate acestui domeniu.

Mick Jagger a fost portar la un spital psihiatric, a studiat economia si si-a dorit sa devina politician sau  jurnalist. O perioada a jucat in filme, precum “Performance” si a cantat pe gratis intr-un pub din Londra.  
OnePlusYou Quizzes and Widgets