Be brave Be you Top66 Statistici

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Alb Negru feat. Ralflo & Rares - Mi-e sete de tine (Official Single)

Michael Jackson - Give In To Me

Michael Jackson - Earth Song

Cuplurile anilor ’90 pe care am vrea sa le vedem din nou impreuna.Erau tineri, frumosi si se iubeau la nebunie.

1. P. Diddy si J.Lo
 Erau regele hip-hop-ului si regina muzicii latino, dar dintr-un motiv sau altul relatia lor s-a incheiat destul de rapid. Acum J.Lo iese cu mai tanarul dansator Casper Smart si este mama a doi gemeni superbi. Puff Daddy are cinci copii, dar nicio iubita stabila.

2. Reese Whiterspoon si Ryan Phillipe
 Erau frumosi, bogati, talentati si aratau fabulos impreuna, dar cand el a calcat stramb si a inselat-o cu bona copiilor, totul s-a terminat. Reese este intr-o relatie echilibrata si se pregateste sa devina mamica pentrua  treia oara, in timp ce Phillipe face stie mai bine, adica zboara din floare in floare.
  
3. Jessica Simposn si Nick Lachey

 Va amintiti de reality show-ul in care proaspat casatorita Jessica ne amuza teribil cu gafele ei de sotie incepatoare? Ei bine, acele vremuri au trecut, iar Jessica si Nick sunt din nou oameni la casa lor. Ambii si-au format noi familii si au devenit recent parinti.

 4. Hillary Duff si Aaron Carter

 Toti adolescentii americani isi doreau sa arate si sa fie in locul lor. La fel de celebrii ca fratii lor mai mari, Hayley si Nick, si Hillary si Aaron faceau furori in America. Actrita este acum casatorita si are un baietel frumos, iar despre fratele mai mic al membrului trupei Backstreet Boys nu se mai stie nimic.

 5. Britney Spears si Justin Timberlake

 Au fost Printul si Printesa Muzicii Pop, iar nimeni nu le poate lua acest titlu. Se glumeste inca pe seama faptului ca Justin a fost acolo unde niciun alt barbat inaintea lui nu mai fusese si ca relatia dintre el si Britney ar fi durat la nesfarsit daca ea nu calca stramba si flirta cu Nelly, cantaret de muzica rap si bun prieten cu Justin.

 6. Jennifer Aniston si Brad Pitt

 Mai este ceva de spus despre cei doi? Recunoastem, cuplul era extrem de reusit si inca nu o putem ierta pe Angelina pentru ca si-a bagat coada intre ei.
OnePlusYou Quizzes and Widgets