Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 7 septembrie 2011

Robert Pattinson este de parere ca iubita lui arata ca un extraterestru

Ce complimente isi fac doi tineri indragostiti si celebri, pe deasupra? Actorul Robert Pattinson si-a gratulat iubita, spunand ca are momente in care seamana cu un extraterestru.

Pattinson este de parere ca iubita lui, Kristen Steward, arata ca un extraterestru in ultimul film din franciza " Twilight ".

"Sunt scene in care Bella arata ca un extraterestru. Cand bebelusul o mananca de dinauntru, ea arata atat de slaba si oribila", a declarat Robert Pattinson .

"Kristen a fost nevoita sa poate acel machiaj oribil, iar cand venea pe platou, intrebam echipa de filmare: "Sunteti siguri ca filmam pentru Twilight ?". Nu trebuia sa fie inofensiv si pentru cei peste 13 ani?, a mai spus Pattinson.Cu toate ca iubitul sau nu are o parere foarte buna despre cum arata in ultimul lor film, Kristen Stewart recunoaste ca ii place sa joace rolul unui vampir.

"Sunt innebunita sa fiu vampir. Aveam 17 ani cand am citit pentru prima oara Twilight . Parea asa perfect", a marturisit ea.

Chalet Girl (2011) | Filme noi gratis online download filme 2011. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

Chalet Girl (2011) | Filme noi gratis online download filme 2011. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

Deleted

Azi am sters celalalt blog..ei bine voi vedea ce voi face cu cartea pe care o voi termina..acum nu stiu sigur..sunt confuza si mai am multe de aflat ..edituri..carti online ..stuff like
Sper ca nu au fost persoane care s-au suparat ..stiu ca am promis ca voi mai publica pagini din carte pana luna viitoare..dar nu cred ca o voi face..cel putin nu atat de repede.

P.S:Va multumesc ca imi cititi postarile de pe blog si celor care imi lasa comentarii:):*
OnePlusYou Quizzes and Widgets