Be brave Be you Top66 Statistici

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Alexandra Stan a lansat videoclipul "One million" (1.000.000)


Rihanna are videoclip nou

Rihanna -You are the one

Miley Cyrus in conflict cu un "fan"- Video

Cantareata Miley Cyrus a fost jignita de un fan in timp ce se afla pe picior de plecare in vacanta de Craciun, in Costa Rica. Vedeta a stat cateva minute cu admiratorii ei pentru a face poze si pentru a vorbi cu acestia, insa, vazand ca elicopterul se afla pe punctul de a decola, Miley s-a grabit sa plece.


“Imi pare rau, dar trebuie sa plec draga”, i-a spus Miley fanului ei in timp ce incerca sa ajunga la elicopter. Replica persoanei in cauza a fost usturatoare si neasteptata. Cuvintele jignitoare folosite de fan au ajuns subiectul turturor programelor de stiri, moment in care Miley a decis sa clarifice situatia prin intermediul contului Twitter.
“Am incercat sa nu reactionez in niciun fel in fata celor intamplate si sa ma bucur de vacanta, insa trebuie sa lamuresc un lucru: NICIODATA nu i-as vorbi urat vreunui fan de-al meu. Nu pot sa tolerez faptul ca cineva m-a jgnit in fata admiratorilor mei, cu care, intotdeauna, sunt bucuroasa sa impart momente si sa fac poze”, a afirmat actrita.
“Toata lumea prezenta a incercat sa scuze comportamentul acelei persoane, care, in mod evident, nu era un fan. Va urez tuturor un Craciun Fericit! Va iubesc!”, a adaugat Miley.
 Nici admiratorii vedetei nu s-au lasat mai prejos si si-au aparat idolul, spunand ca ea nu este vinovata de ce s-a intamplat si ca, in orice caz, Miley era in timpul liber si ca nu era obligata sa se opreasca pentru a face poze cu toata lumea.
 “Ea se afla in vacanta, nu se afla acolo pentru a face fotografii cu toti mucosii, iar fanii trebuiau sa respecte acest lucru”, a replicat un admirator.

OnePlusYou Quizzes and Widgets