Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 5 septembrie 2011

Entuziasmare

Azi am scris continuarea povesti ...si pot spune ca ma simt de parca as traii acolo in acea poveste,langa acele personaje..sau de parca m-as uita la un film 3D. Este un sentiment unic..inainte nu-l aveam deci presupun ca este o tresatura a unui scriitor..nu ma pot numii scriitor in adevaratul sens al cuvantului..nu inca.
Am salvat cele 3 pagini in calculatorul meu si pe celalalt blog..bine acolo sunt postate public decat inceputul,prima pagina, dar am inceput sa fiu destul de entuziasmata.
Povestea a prins contur destul de bine..nici macar nu am facut pauza in timp ce scriam,sa ma gandesc"hmm ce sa mai scriu acum" si sa stau sa ma gandesc..nu ,a fost ca si cum vedeam un film si in acelasi timp il povesteam.Cum am mai zis..este un sentiment unic..daca stiam ca ma voi simtii asa cand voi scrie o poveste ,poate ca incepeam  mai devreme..:)
O persoana caruia i-am dat sa citeasca pagina a2a si a3a mi-a zis "woow ,nu credeam ca va fi o asa continuare..adica vreau sa spun..e super" ..ma bucur ca i-a placut,dar cum acelei persoane i-a placut..vor fi si alte persoane carora nu le va placea..


Sunt entuziasmata:X:)

Vedete care vor sa fie inghetate dupa moarte

Mare e gradina Domnului si multe vedete au sarit gardul. Cum pentru celebritati si moartea poate fi un moment excentric, iata ca exista vedete care isi doresc sa fie inghetate dupa ce mor.

Un numar din ce in ce mai mare de vedete spera sa poate reveni la viata dupa ce mor. Simon Cowell, Paris Hilton si Britney Spears sunt doar o parte dintre vedetele care vor sa fie "congelate" dupa moarte!

1. Simon Cowell

Mogulul media s-a gandit sa apeleze la criogenie, sperand ca intr-o zi, stiinta sa avanseze atat de mult incat sa poate fi readus la viata.

"E ca o polita de asigurare. daca va functiona, o sa fiu foarte fericit, daca nu, asta e. De ce sa nu incerc, daca exista aceasta posibilitate? Mi se pare o idee foarte buna", a marturisit boss-ul de la X Factor .


2. Paris Hilton

Si Paris Hilton isi doreste sa fie resuscitata dupa moarte. Mostenitoarea imperiului Hilton a declarat pentru Daily Mail ca se teme de moarte si isi doreste sa traiasca vesnic.

"Este atat de tare. Aproape toate celule noastre sunt vii atunci cand moartea este pronuntata. Daca esti inghetat imediat, poti fi perfect pastrat", a declarat ea.


3. Britney Spears

Chiar daca initial s-a gandit la incinerare, Britney vrea acum sa fie inghetata, pentru a fi pregatita pentru momentul in care stiinta o va putea readuce la viata. Mai mult, artista investeste deja intr-o firma din acest domeniu. Se pare ca artistei i-a venit ideea dupa ce a aflat ca celebrul Walt Disney ar fi fost criogenat. Ea nu a aflat ca totul a fost un mit, iar acesta a fost incinerat.


4. Larry King

Cunoscutul realizator tv a declarat ca si-ar dori sa fie inghetat dupa ce moare pentru ca nu crede in viata de dupa moarte si nu l-ar deranja sa se trezeasca peste 500 de ani. Mai mult decat atat, Larry King dezvaluie ca este nerabdator sa-si faca noi prieteni.


5. Muhammad Ali

Celebrul pugilist s-a interesat de serviciile de criogenare inca din 1988. Detinatorul unei astfel de companii a declarat ca: " Este doar o chestiune de timp pana ce Muhammad Ali va semna pentru o astfel de procedura".

Next month..

Voi lua o pauza(mica) in publicatul paginilor (de pe celalalt blog al meu "Fantasy stories written in your heart") .
Dar voi continua sa scriu ca altfel imi pierd ideiile ..

Povestea logic ca va prinde contur din ce in ce mai mult ..dar acum sa fim seriosi ..cine scrie pe gratis o carte (sau o carte online)..asa ca pana luna viitoare..sa zic maxim pana pe data de 10 oct voi baga adsense de la google..macar sa vad cum este :)
Am publicat prima pagina pentru ca unii cunoscuti erau curiosi..

OnePlusYou Quizzes and Widgets