Be brave Be you Top66 Statistici

marți, 27 septembrie 2011

Femeia

De ce plingi?
- Pentru ca sint femeie ! - raspunde mamica.
- Nu inteleg ... - zice micutul.
Mamica il imbratiseaza si spune :
- Si n-ai sa intelegi niciodata ...

Mai tirziu, copilul isi intreaba tatal :
- De ce plinge mamica ?
- Nu stiu nici eu ! Toate femeile pling fara motiv ! - a fost tot ce i-a putut spune taticul.

Devenit adult, il intreaba pe Dumnezeu :
- Doamne, de ce pling femeile asa de usor ?
- Cind am facut femeia, ea trebuia sa fie o fiinta deosebita. I-am facut umerii destul de puternici ca sa poarte pe ei toata greutatea acestei lumi si destul de moi ca sa fie confortabili. I-am dat forta de a da viata si cea de a accepta respingerea cu care o trateaza adesea proprii copii. Forta de a avea grija de familie in pofida bolilor si oboselii. I-am dat sensibilitatea de a-si iubi copiii cu o dragoste neconditionata, chiar si atunci cind ei o ranesc cumplit. I-am dat forta care-i permite sa continue cind toata lumea abandoneaza. I-am dat forta de a-si suporta barbatul in caderile sale si de a-i ramine alaturi cu aceeasi tarie. Si, in fine, i-am dat lacrimi sa plinga atunci cind simte nevoia. Vezi, fiule, frumusetea unei femei nu sta in vesmintele pe care le poarta, nici in chipul ei, nici in coafura. Frumusetea unei femei sta in ochii ei. Aceasta e poarta catre inima ei - locul unde se adaposteste dragostea. Si adesea lacrimile ei sint cele prin care poti sa-i zaresti inima

Filmata cand facea sex si parasita in fata altarului! Afla totul despre relatiile lui J Lo!

Pe plan profesional, nu avem niciun dubiu: lui Jeniffer Lopez ii merge de milioane! Are o cariera de succes la Hollywood si in plus, cateva contracte de publicitate cu multe zerouri in coada. Pe plan personal, totul pare la fel de roz. In fiecare zi o asteapta acasa doi copii adorabili si un sot la fel de celebru ca si ea. Poate parea descrierea femeii perfecte! Dar prin cate a trecut cantareata pana sa ajunga aici? Afla totul despre relatiile de dragoste din viata ei!  

David Cruz
Prima relatie a lui J Lo a inceput in 1984, pe cand avea doar 15 ani. Cantareata a fost impreuna cu David Cruz pana la 25 de ani, insa a pastrat o legatura stransa cu el chiar si dupa despartire. In 2004, Jennifer declara: „Imi este un bun prieten si probabil ma cunoaste mai bine decat oricine”.



Ojani Noa
Pe 22 februarie 1997, Jennifer Lopez a mers la altar pentru prima data. Ea s-a casatorit cu Ojani Noa, un ospatar cubanez pe care l-a cunoascut intr-un restaurant din Florida. Ojani a cerut-o de sotie pe J Lo in octombrie, in mijlocul unui ring de dans din San Antonio, insa mariajul lor a durat mai putin de un an.


La inceputlui lui 1998, cei doi au divortat si odata cu aceasta separare au inceput si problemele pentru J Lo. Ojani a vrut sa publice o carte numita „Cum m-am insurat cu Jennifer Lopez: Povestea lui Ojani si a lui J Lo”. Contractul de confidentialitate pe care l-a semnat anterior l-a impiedicat sa faca acest lucru, insa asta nu l-a oprit sa o tarasca pe J Lo prin tribunale.

Chiar si acum, la mai mult de 10 ani de la despartire, Ojani ameninta ca va arunca pe piata o caseta cu ei doi facand sex. Ramane de vazut daca fostul sot al cantaretei va gasi calea legala pentru a face acest lucru.

Puff Daddy
Dupa acest mariaj fulger, Jennifer Lopez a uimit pe toata lumea cand s-a implicat intr-o relatie cu Puff Daddy, pe numele lui adevarat Sean Combs. Cei doi s-au despartit la sfarsitul anului 1998, dupa ce rapper-ul american a fost retinut de politie in urma unui incident dintr-un club. Puff Daddy a fost cercetat atunci pentru posesie de arma.


Cris Judd
Dupa intalnirea cu Cris Judd, Jennifer Lopez a crezut ca si-a gasit jumatatea, asa ca s-a maritat pentru a doua oara. Cantareata l-a cunoscut pe Cris pe cand filma videoclipul piesei „Love don’t cost a thing”. Jennifer Lopez s-a maritat cu dansatorul ei pe 29 septembrie 2001, dar relatia lor s-a terminat in iunie 2002, cand vedeta s-a afisat in presa cu noul ei iubit, Ben Affleck. Divortul oficial a avut insa loc abia cu cateva luni mai tarziu – in ianuarie 2003.


Ben Affleck
Cea mai mediatizata relatie a lui J Lo a fost cu siguranta cea cu Ben Affleck. Presa i-a scornit cuplului chiar si o porecla, „Bennifer”. Jennifer Lopez s-a logodit cu Ben in noiembrie 2002, dupa ce actorul i-a daruit un inel in valoare de 1,2 milioane de dolari. Totul parea perfect intre ei, asa ca si-au programat nunta pentru septembrie 2003. Marea lovitura vine abia acum pentru J Lo, care a fost parasita de Ben cu doar cateva zile inainte de casatorie . Dupa o perioada de tacere, cei doi au decis in ianuarie 2004 ca e timpul sa anunte pe toata lumea ca logodna lor s-a sfarsit.


La cativa ani de la nefericitul eveniment, Jennifer a vorbit deschis presei si a facut marturisiri despre sfarsitul relatiei cu Ben. „Pana atunci, nu mi-a mai frant nimeni inima in acest fel. Mi-am facut atatea sperante si vise... A fost pentru prima data cand am patit asta si am suferit enorm. Atunci cand cineva iti face asta in vazul tuturor, nu ai cum sa nu te schimbi radical,” a spus J Lo.

Marc Anthony

La mai putin de doua luni de la despatirea de Ben Affleck, Jennifer Lopez a fost vazuta in compania lui Marc Anthony, care era pe atunci casatorit cu Dayanara Torres, o fosta Miss Universe. Niciunul nu a recunoscut ca intre ei exista ceva mai mult decat o prietenie, insa in octombrie 2003, Marc s-a despartit de sotia lui, cu care avea si doi copii.


Pe 5 iunie 2004, la doar patru zile de cand s-a pronuntat divortul dintre Marc si Dayanara Torres, Jennifer Lopez s-a maritat in secret cu celebrul cantaret. Cei doi si-au invitat la petrecere prietenii apropiati, insa nu le-au spus ca ar sarbatori vreo nunta. Abia in februarie 2005 a venit confirmarea casatoriei dintre cei doi, iar Jennifer a spus pe atunci ca „nu este niciun secret. Toata lumea stie ca ne-am casatorit.”

Se pare ca odata cu aceasta casatorie, Jennifer Lopez a reusit sa isi gaseasca linistea. La sase ani de la aniversarea nuntii, ea a declarat ca viata alaturi de gemenii ei, Emme si Max, este mai complexa decat orice relatie pe care a avut-o. „Abia cand am devenit mama am inteles ce este dragostea adevarata, pura si neconditionata,” a spus Jennifer Lopez.

Kicking and Screaming Lyrics

Kicking and Screaming Lyrics: Miley Cyrus Kicking and Screaming lyrics in the The Time Of Our Lives Album. These Kicking and Screaming lyrics are performed by Miley Cyrus Get the music video and song lyrics here. Don't keep me waiting, anticipating Treating me like a fool I got news

De ce intră Barack Obama tocmai azi într-un buncăr?!

Fenomenele astronomice care au loc începând de azi coincid cu faptul că Barack Obama (foto), preşedintele SUA, va merge într-unul din cele mai securizate buncăre din lume, ce se află sub aeroportul din Denver, Colorado.
Deşi presa şi-a exprimat curiozitatea privind momentul în care Obama a ales să coboare în buncăr, Casa Albă nu a făcut nici un comentariu! Le e frică, oare, americanilor de efectele cometei Elenin sau de cele ale SuperLunii?

Ultima oră: Meteorit căzut în Argentina

O explozie puternică a distrus, ieri noapte, câteva case în localitatea argentiniană Esteban Echeverria, o suburbie a oraşului Buenos Aires. În urma deflagraţiei, o persoană a fost ucisă şi alte şase au fost rănite. Conform postului Radio 10 Perez, martorii susţin că explozia a fost produsă de un meteorit luminos, care a căzut din cer.
OnePlusYou Quizzes and Widgets