Be brave Be you Top66 Statistici

marți, 2 august 2011

2 august 2011

makeoverjSDC10700SDC10698SDC10697

2 august 2011, a set on Flickr.

Rihanna a dansat erotic la carnaval

Prezenta la un festival desfasurat in Kadooment, Barabados, artista a adoptat o tinuta mai mult vulgara decat sexy.

Imbracata intr-un costum compus dintr-o pereche de bikini minusculi si un sutien ce nu acoperea prea mult din sani, Rihanna a oferit un adevarat show cu tenta erotica barbatilor prezenti la carnaval.
Ea nu a ezitat sa danseze lasciv cu barbatii ce abia asteptau sa se apropie de ea. Ba chiar cu unul dintre acestia, cantareata a simulat un act sexual, spre incantarea celor prezenti.

Grand Kadooment este sarbatoarea incheierii recoltarii in Barbados. In luna iunie, Rihanna a devenit ambasadorul oficial al tarii sale natale.













Cantareata incearca sa devina "fata rea" a industriei muzicale americane. Nu cu mult timp in urma, artista a baut alcool pe scena in timpul unui concert si, la un moment dat, a inceput sa faca gesturi obscene.

Ganduri dulci

In ultimul timp mi-am tot adus aminte de trecut..si prin "trecut" vreau sa zic copilarie-adolescenta..cand eram in scoala generala..am multe amintiri placute legate de acea scoala..rasetele din timpul orelor..glumele..iesitul dupa ore cu fetele..eram foarte fericita in acea perioada.Nu zic ca acum nu sunt ..acum SUNT fericita,dar ma refer la acea fericire inocenta..pe vremea cand eram atat de neindemanatica cand eram indragostita, fata de acum cand sunt cat se poate "cu capul pe umeri".Atunci,nu exista zi in care sa nu rad.
Cand inainte sa adorm ma gandeam la o persoana care imi placea..gandul la acea persoana parca nu vroia sa ma lase sa dorm.

Dar aici nu este vorba de dragoste .NU. Este vorba de amintiri. Este vorba de inocenta acea atat de tipica mie,pe care nu o s-o mai am niciodata .Neindemanarea acea de care nu puteam sa scap oricat as fi vrut.Glumele de la care nu puteam sa ma abtin sa rad sau sa le fac.Timiditatea acea de care numai cateva persoane si-au dat seama,iar asta pentru ca de obicei eram foarte curajoasa..si deseori tupeista..



Nu m-am schimbat prea mult dar maturitatea ma face sa par altfel..si acum fac glume..dar nu atat de des,si acum sunt neindemanatica dar foarte rar,si acum par inocenta,dar nu mai sunt.
Acum sunt eu .
Trecutul si prezentul ma reprezinta.
Trecutul face din noi ceea ce suntem azi!
OnePlusYou Quizzes and Widgets