Be brave Be you Top66 Statistici

duminică, 7 august 2011

Blood Night: The Legend of Mary Hatchet (2009)

Filmul asta este destul de infricosator..c-am mult"ketchup" dar da bine stiti voi..

Este un film interesant si banuiesc ca a-ti auzit cu toti de "Bloody Mary" so filmul asta este despre ea.
Despre cum a inceput totul..legenda..


Pentru a descarca click aici

Captivity

Este singurul film Horror care a reusit sa ma faca sa vomit.
Daca aveti stomacul"tare" vi-l recomand

"
Jennifer Tree e vedeta favorita a americanilor. Un fotomodel de top ce apare zilnic pe copertile revistelor, Jennifer poseda toata averea si puterea ce vin odata cu frumusetea ei extraordinara. Orice fata vrea sa fie in locul ei, orice barbat vrea sa fie alaturi de ea, insa unul vrea mai mult decat toti ceilalti la un loc.
Acest om aflat in asteptarea momentului perfect pentru atac primeste aceasta sansa in momentul in care vedeta face greseala sa iasa afara neinsotita la un eveniment de caritate din Soho. Jennifer este drogata, rapita si inchisa intr-o celula unde e supusa unor torturi psihice si fizice ingrozitoare.
Tanara incearca sa reziste in fata rapitorului apeland la fiecare gram de curaj si vointa pe care le poseda, insa va fi indeajuns acest lucru pentru a iesi in viata din acest cosmar? "


Pentru a descarca click aici

Sucker Punch

Sucker Punch ramane unul dintre filmele mele preferate :X


Sucker Punch este un film despre o fata tanara care incearca sa se ascunda de durerea cauzata de rautatea tatalui ei vitreg si de catre viitoarea lobotomie.Ea ajunge intr-un spital de nebuni si incepe intre timp sa dezvolte in mintea ei o realitate alternativa.Ea planuieste sa scape din acea lume imaginara,dar pentru a face asta ea trebuie sa fure 5 obiecte inainte ca un om ticalos sa o prinda. Are 5 zile sa scape pana va fii lobotomizata. Pentru a face fata situatiei, ea intra in lumea hiper-reala a imaginatiei sale si liniile dintre realitate si vis incep sa devina confuze. Ea este ajutata de prieteni din interiorul institutiei.Oare lumea fantastica o va ajuta pe copila sa scape de soarta lumii reale?Actiunea filmului se petrece in anii ’50.

Pentru ca descarca si a vedea filmul dati click aici .
OnePlusYou Quizzes and Widgets