Be brave Be you Top66 Statistici

sâmbătă, 31 decembrie 2011

Beyonce a nascut o fetita!

Artista s-a internat in urma cu doua zile intr-un spital din New York, iar zvonurile dau drept sigura venirea pe lume a lui Tina May Carter. Nimic nu a fost insa confirmat oficial!







Zvonurile cum ca Beyonce a adus-o pe lume pe fiica ei, Tina May Carter, au inceput sa circule de cateva ore pe Internet, insa nimic nu a fost confirmat inca oficial, scrie agentiadepresamondena.com.

 Agentiile de media ale artistei din Statele Unite si din Marea Britanie au refuzat sa faca inca declaratii oficiale, cu toate ca MediaTakeOut.com scria ca toate asistentele medicale din spitalul St Luke Roosevelt vorbeau despre nasterea copilului lui Beyonce.

 Cantareata americana s-a internat in spital in urma cu doua zile, iar mama si sora ei au fost vazute intrand in repetate randuri in spital, incarcate cu bagaje.

 Beyonce a anuntat ca este insarcinata in luna august, la MTV Video Music Awards, iar artista va deveni mama unei fetite pe care o va numi Tina May Carter.

Katy Perry si Russel Brand divorteaza!

Actorul britanic Russell Brand a intentat divorţ pentru a pune capăt căsniciei cu cântăreaţa americană Katy Perry care a durat doar 14 luni.





În actele pentru divorţ, depuse de Russell Brand la Curtea Superioară din Los Angeles, actorul citează ca motiv de separare "diferenţe ireconciliabile", informează dailymail.co.uk.


Informaţiile privind o posibilă despărţire a celor doi circulau de mai multe zile, mai ales după ce presa internaţională a scris că Brand şi Perry au petrecut Crăciunul separaţi. Amândoi au fost fotografiaţi fără verighetă, Brand, la Londra, iar cântăreaţa, în Hawaii.

"Din nefericire, Katy şi cu mine punem punct căsătoriei noastre. O voi adora veşnic şi ştiu că vom rămâne prieteni", a spus Russell într-un comunicat dat publicităţii vineri. De cealaltă parte, Katy Perry nu a făcut deocamdată niciun comentariu privind acest divorţ.


Cântăreaţa Katy Perry şi actorul britanic Russell Brand s-au căsătorit, în octombrie 2010, în India, în cadrul unei ceremonii tradiţionale hinduse. Cei doi nu au copii.

Chris Brown a desfigurat-o si a umilit-o in fata lumii pe Rihanna, dar ea il vrea inapoi.Impacarea in care nimeni nu credea

A stat luni bune pe prima pagina a ziarelor cu chipul desfigurat tocmai de cel pe care il iubea. Mai mult, scandalul a ajuns in punctul in care imagini cu ea in ipostaze compromitatoare au fost postate pe net. Acum, insa, s-au impacat.





Dupa ce i-a invinetit ochiul si i-a umflat fata de la atatea lovituri, Rihanna spunea ca nici nu vrea sa mai auda de Chris Brown. Au venit sarbatorile si cantareata s-a razgandit.


Potrivit unui prieten al lui Chris Brown, cei doi s-ar fi impacat, dupa mai multe convorbiri telefonice si numeroase mesaje pe care le-au trimis unul altuia.


Chris ar fi spus ca Rihanna este iubirea vietii lui si nu isi doreste altceva decat sa fie din nou cu ea.
Cei doi se vor intalni saptamana viitoare, cand Rihanna se va intoarce in Los Angeles pentru a vedea daca relatia va functiona.


Sursa: mediatakeout.com

TOP 5 cei mai sexy barbati ai anului 2011 - FOTO

Celebritatile de la Hollywood au avut multa treaba anul acesta, iar rezultele au inceput deja sa apara. Fie ca vorbim despre filme de succes, fie ca mentionam premiile castigate, barbatii de peste ocean au avut cu ce sa ne incante in 2011.



1. Bradley Cooper a fost votat „Cel mai Sexy Barbat al Anului 2011” de catre revista „People” si noi afirmam ca merita acest premiu pe deplin. Actorul a jucat in „The Hangover Part II”, o comedie in care isi arata sarmul si simtul umorului.


2. Ryan Reynolds este admirat si dorit de multe femei din toata lumea, insa cea care se bucura acum de toate calitatile actorului este Blake Lively. Ryan a jucat anul acesta in filmul „Green Lantern” care a fost lansat la jumatatea lui 2011.

3. Hugh Jackman este un adevarat gentlemen in viata reala si un profesionist desavarsit in cariera. Cel mai cunoscut rol al actorului este  X-Men, dar artistul a jucat si in alte pelicule precum „Real Steel”.


 4. Robert Pattinson este idolul adolescentelor din intreaga lume, rolul vampirului Edward din franciza „Twilight” fiind cel care l-a consacrat. Anul 2011 a fost prolific pentru actor, pentru ca cel mai recent film al sau, „Twilight Saga: Breaking Dawn Part I”, a fost un succes care a adus producatorilor incasari de milioane de dolari. Robert se afla implicat intr-o relatie serioasa cu actrita Kristen Stewart.
5. Robert Downey Junior  este un barbat sexy si charismatic care, in anul 2011, a jucat in productia „Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”, continuarea primei parti a filmului cu acelasi nume. Pelicula va rula in cinematografele din Romania incepand cu data de 23 decembrie.

Cele mai scurte relatii ale anului 2011 - FOTO

Celebritatile de la Hollywood s-au cuplat si s-au despartit de nenumarate ori in acest an, iar partenerii lor au fost unii dintre cei mai doriti barbati de pe planeta. Pana la gasirea sufletului pereche, cautarile sunt premise, iar incercarile de relatii sunt bine-venite.





Iata cateva idile ale anului 2011 care, din nefericire, nu s-au transformat toate in relatii serioase:


 1.    Eva Mendez si Ryan Gosling au inceput sa iasa impreuna in urma colaborarii pentru filmul “Beyond the Pines”, dar  relatia lor nu a durat mult.

2.    Blake Lively si Leonardo DiCaprio au devenit un cuplu in august si, dupa cateva luni fierbinti petrecute impreuna, cei doi au hotarat sa se desparta.


 3.    Demi Lovato si Ryan Phillippe au fost atrasi fizic unul de celalalt si au existat zvonuri conform carora cei doi sunt impreuna. Insa, nasterea celui de-al treilea copil al lui Ryan, cu fotomodelul Alexis Knapp, a spulberat orice urma de sentiment intre artisti.

4.    Puff Diddy si Cameron Diaz au o relatie “speciala” inca din 2008; cu alte cuvinte, cei doi ies impreuna doar atunci cand nu au alti parteneri si au fost surprinsi de paparazzi tinandu-si companie si in 2011.


 5.    Kim Kardashian si Kris Humphries au devenit un cuplu in octombrie 2010 si s-au logodit in luna mai a anului 2011. Dupa o casatorie cu mare tam-tam in presa internationala, care a avut loc in august, cei doi au decis sa divorteze dupa doar 72 zile de mariaj. 


 6.    Jennifer Lopez si Bradley Cooper au avut o tentativa de relatie, dar aceasta s-a pierdut odata cu trecerea timpului. Cantaretei ii placea sa fie curtata, dar actorul s-a saturat sa astepte un semn din partea artistei.

7.    Jessica Biel si Gerard Butler au flirtat pe parcursul filmarilor la “ Playing the Field”, dar la finalul proiectului, Jessica a hotarat ca relatia lor sa fie una de prietenie.


 8.    Ryan Reynolds si Charlize Theron au incercat sa fie un cuplu, dar nu au reusit, pentru ca Ryan voia o aventura, in schimb, Charlize isi dorea sa se casatoreasca si sa aiba copii.


 9.    Lady Gaga si Taylor Kinney s-au intalnit cu ocazia  inceperii filmarilor la videoclipul “You and I” si, de atunci, ies impreuna, dar nu isi doresc o relatie serioasa.

Kristen Stewart i-a pregatit o surpriza iubitului ei, Robert Pattinson.

Cuplul Kristen Stewart-Robert Pattinson au petrecut Craciunul departe unul de celalalt pentru a fi alaturi de familiile lor. Totusi, actrita i-a pregatit un cadou scump si modern, care sa recompenseze lipsa prezentei ei la masa de sarbatori.





Revista US Weekly titreaza ca artista a cheltuit 12.000$  pe doua modele rare de chitara, pe care le-a achizitionat inainte de Craciun, special pentru Rob, care este un impatimit al acestui instrument. 


 Cadoul lui Kristen consta intr-o chitara 1959 Fender Jazzmaster si un 1947 K&F Lap Steel. Vanzatorul din magazin a afirmat ca vedeta era foarte mandra de obiectele alese.



“Kristen stia ce sa cumpere, pentru ca toata lumea de la magazin cunoaste gusturile lui Rob, acesta fiind un client fidel”, a spus proprietarul magazinului.


 Nici Robert Pattinson nu se lasa mai prejos; el a fost fotografiat de paparazzi, cu doua zile inainte de a pleca spre Londra, intr-un magazin din Los Angeles.Tanarul i-a cumparat iubitei un poster vintage, care o infatiseaza pe actrita Essy Perrson intr-o scena din filmul “I, a woman”, din anul 1965. Essy Perrson si Kristen Stewart au trasaturi similare, ceea ce motiveaza alegerea lui Robert.

“Rob a petrecut putin peste o ora in magazin, alegand cadouri de Craciun”, a afirmat o persoana care l-a vazut in acel loc.


 Avand in vedere faptul ca britanicul si-a petrecut Craciunul in Londra, iar Kristen a ramas in Los Angeles alaturi de familia ei, cei doi vor fi impreuna in noaptea dintre ani. Petrecerea pentru Revelion este organiazata de prieteni comuni, la Palihouse Holloway, unul dintre hotelurile preferate ale actorului, situat in West Holliwood.
OnePlusYou Quizzes and Widgets