Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 13 februarie 2012

Chronicle (2012) | Filme noi gratis online download filme 2012. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

Chronicle (2012) | Filme noi gratis online download filme 2012. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

“Vomitam tot timpul pentru ca ma simteam grasa.” Lady Gaga face o marturisire emotionanta despre lupta impotriva bulimiei

Cantareata a facut niste dezvaluiri extrem de intime si de dureroase despre adolescenta ei la o conferinta pentru femei in Los Angeles.

Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Germanotta, a povestit cum si-a petrecut mare parte din liceu vomitand tot ce manca, pentru ca era nefericita cu formele ei voluptoase. Chiar si acum, cand este un superstar cunoscut la scara planetara, ea recunoaste ca inca are probleme cu greutatea.

 Vedeta de 25 de ani a povestit: “Obisnuiam sa vomit tot timpul cand eram in liceu. Deci nu am atat de multa incredere in mine. Voiam sa fiu o micuta balerina slaba, dar eram o micuta italianca voluptoasa, al carei tata punea chiftele pe masa in fiecare seara.”

 “Veneam acasa si spuneam «Tata, de ce ne dai mereu aceasta mancare? Trebuie sa fiu slaba. » Iar el imi spunea «Mananca-ti spaghetele! » E cu adevarat greu, dar…trebuie sa-i spui cuiva despre toate astea”, s-a confesat vedeta.

Momentul in care a inceput sa lupte impotriva tulburarii alimentare a fost cel in care a realizat ca vocea ii suferea din cauza tratamentului pe care si-l administra. “Imi face vocea atat de rea, asa ca a trebuit sa ma opresc. Acidul (din stomac) iti afecteaza coardele vocale”, a mai spus ea.

 Vorbind in fata unei audiente feminine, Lady Gaga a recunoscut ca inca are probleme cu greutatea. “Greutatea e inca o problema. In fiecare videoclip si in fiecare revista in care apar te modifica si te fac perfecta. Nu e ceva real.”
 Apoi s-a adresat direct fetelor din public cu o rugaminte: “Razboiul dietelor trebuie sa inceteze. Toata lumea trebuie sa renunte. Pentru ca afecteaza copiii de varsta voastra. Si imbolnaveste fetele.”

 Superstarul a recunoscut si ca era o victima a agresiunilor in liceu si a decris experienta ca “dureroasa”.
 “Am inceput sa am probleme cu colegele mele in scoala generala. Mereu am stiut ca vreau sa am o cariera, intotdeauna mi-am dorit sa devin muzician. Acest lucru m-a diferentiat. Aveam niste convingeri atat de puternice si eram destul de idealista, la fel cum sunt si acum. Inca vreau sa schimb lumea si sa pun capat agresiunilor in America si sa fac tot ce pot ca sa promovez pacea in lume. Poate suna ridicol venind de la cineva care poarta ruj rosu si are o gramada de bijuterii pe jacheta. Dar asa am fost mereu. Sa fii exclus e dureros."

Gaga a spus ca in ultimul an de liceu si-a adunat tot curajul pentru a o confrunta pe colega care a agresat-o cel mai mult. “I-am spus «Sunt intotdeauna draguta cu tine. Ce ai cu mine? Poate ca daca imi spui, putem rezolva lucrurile. » Mi-a raspuns ceva gen «Ei bine, nu inteleg de ce esti atat de serioasa in legatura cu muzica».”

 Suntem tare curioase cum se simt fetele care se legau de ea in liceu, cand acum nu pot deschide o revista sau un canal TV fara sa dea de ea. Se pare ca, intr-adevar, cine rade la urma rade mai bine.

OnePlusYou Quizzes and Widgets