Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 28 martie 2012

A fost descoperit cel mai eficient tratament anti-acnee

O echipa de cercetatori britanici de la Universitatea Leeds Metropolitan a descoperit un tratament anti-acnee pe baza de plante, mai eficient decat toate cremele existente astazi pe piata



Experimentele desfasurate de cercetatori au aratat ca o tinctura simpla continand cimbru de camp este mai eficienta in eliminarea bacteriei care provoaca acneea, Propionibacterium acnes, decat cremele existente in comert.


 Cercetatorii au testat mai multe plante, printre care cimbrul de camp, smirna si galbenelele, comparand rezultatele acestora cu cele obtinute de peroxidul de benzoil, ingredientul activ in majoritatea cremelor anti-acnee.


 Toate plantele testate au reusit sa ucida bacteria care provoaca acneea, dar cimbrul de camp a fost cel mai eficient tratament.


 "Tinctura de cimbru s-a dovedit a fi cea mai eficienta solutie impotriva acneei, oferind rezultate mai bune chiar si decat peroxidul de benzoil. Acest lucru arata potentialul tincturii de cimbru in ceea ce priveste tratarea acneei", a declarat dr. Margarita Gomez Escalada, coordonatorul acestui studiu.


 Afla mai multe de pe descopera.ro.
OnePlusYou Quizzes and Widgets