Be brave Be you Top66 Statistici

vineri, 26 august 2011

Ce nu stiati despre Shakira:>

Pe Shakira o stie toata lumea pentru vocea inconfundabila, dar si pentru celebrele dansuri din solduri.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, dupa numele sau real, nu este doar cantareata, ci si textiera si producatoare. Afla mai jos detalii mai putin cunoscute din viata celebrei cantarete, care ridica spectatorii in picioare la fiecare concert pe care il sustine, indiferent in ce colt al lumii se afla.

- Este o mare admiratoare a cantaretei Gloria Estefan, dar este innebunita si dupa muzica celor de la U2 .

- Actorul sau preferat este Hugh Grant .

- Ii place culoarea neagra, floarea soarelui si bilutele de ciocolata.

- Viseaza sa fie imbracata in alb la nunta ei, iar ceremonia sa se tina pe o plaja.

- Adora sa incondeieze oua.

- Nu mananca bomboane si nu bea cafea si alcool.

- A marturisit intr-un interviu ca este foarte timida cand vine vorba despre corpul sau, iar videoclipurile sexy nu reprezinta tipul de femeie care e cu adevarat.

- Detesta sa poarte bijuterii.

- Chiar daca este celebra in intreaga lume pentru exoticul dans din solduri, putina lume stie ca Shakira masoara numai 1,57 cm.

- In 2006, in orasul sau natal, Barranquilla, a fost dezgolita o statuie care o reprezinta. Statuia masoara 4,5 metri si este grea de cinci tone.

- Este implicata in numeroase campanii umanitare si sprijina construirea de scoli in zonele defavorizate din tara sa natala, Columbia.

- Este cea mai mica dintre cei opt frati ai familiei.

- L.A. Times a considerat-o una dintre cele mai de succes si carismatice vedete din lume.

- In 2002 au circulat stiri potrivit carora Shakira ar fi declarat intr-un interviu pentru MTV ca "evreii sunt porci". Stirea nu a fost confirmata.

- Chiar daca a fost nemultumita de marimea sanilor sai, a decis sa nu recurga la operatii estetice. Ea insista ca este fericita sa fie cat mai naturala.

- Nu crede despre sine ca este o feminista, insa se considera ca este o femeie puternica, ce are calitati masculine.

- A negat relatia amoroasa cu britanicul Robbie Williams , insistand ca sunt doar prieteni foarte buni.

- Si-a concediat intreaga echipa de stilisti dupa ce a considerat ca a devenit obsedata de propriul look.

Sotia lui Will Smith a avut o aventura cu Marc Anthony?!

Potrivit tabloidelor de peste ocean, Jada Pinkett, sotia actorului Will Smith , este cauza divortului dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony .

Aceeasi publicatie americana, In Touch, care a dezvaluit divortul dintre Will si Jada Smith, anunta ca sotia actorului si Marc Anthony ar fi avut o relatie amoroasa.

Publicatia prezinta, intr-o ancheta amanuntita, cum Will Smith a surprins-o pe Jada Pinkett, intr-una din casele lor din Los Angeles, in ipostaze nu tocmai decente, alaturi de nimeni altul decat Marc Anthony .

In Touch mai scrie ca Will Smith a parasit locuinta plangand, iar a doua zi i-a concediat pe angajatii care au ascuns relatia celor doi.

Potrivit unor surse, relatia lor a inceput din timpul filmarilor la drama "Hawthrone", unde cei doi au avut rolurile principale. In tot acest timp, atat Marc, cat si Jada, neaga acuzatiile.

Wiliam Levi vorbeste despre zvonurile care l-au "legat" de Jennifer Lopez

William Levy, actorul cubanez de telenovele, despre care se zvonea ca ar fi amantul cantaretei Jennifer Lopez , ba chiar se auzea ca acesta ar fi motivul despartirii vedetei de Marc Anthony , vorbeste despre relatia cu aceasta.

Intr-un interviu pentru editia spaniola a revistei People, William Levy dezvaluie detalii atat despre presupusa aventura cu Jennifer Lopez , cat si despre relatia cu mama copiilor sai.

Desi actorul lucreaza in acest moment in Los Angeles, el isi face timp sa ajunga cat mai des la Miami, acolo unde locuiesc copiii lui si mama acestora. "Copiii mei dunt viata mea. Sunt foarte fericit, sunt cel mai bun lucru din viata mea acesti doi copii. Sunt uimitori", a declarat actorul.

William Levy sustine ca este concentrat pe munca, familie si copii.

Cat despre presupusa relatie cu Jennifer Lopez , William a tinut sa precizeze: "Am fost recunoscator pentru sansa de a aparea in acest videocip. A fost o experienta foarte frumoasa".

"Fiecare dintre noi si-a facut treaba cat de bine a putut. Toate speculatiile au fost pure inventii", a declarat actorul, citat de AcasaTV.ro.

"Definita" la ceea ce simti cand ti-ai gasit sufletul pereche..

O sa incep prin a spune de un film..pe care nu stiu cati dintre cei care citesc acest articol l-au vazut si asta ca sa ajung la ceea ce vreau de fapt sa spun...

..in ultimul timp tot am re'vizionat unele filme..cum ar fi cele din seria Twilight Saga..
La inceput imi placea enorm de vampirul Edward(poza din stanga...pt cei care nu stiu seria)..era cuceritor..atractiv si matur in cuvinte..La vremea aceea visam la momentul cand o sa il intalnesc si eu pe "Edward" al meu:))...
Insa de ceva timp imi place "varcolacul" Taylor(dreapta)..of doamne ce sexy e baiatul asta:)):) ..pe bune acuma..
Si eu ca multe alte zeci de fane asteptam cu nerabdare ziua cand va fi lansata prima parte din Breaking Dawn..ma gandeam la ziua aia..Cornel mi-a promis ca o sa vina cu mine la film..chiar daca e gelos..pe ambii..:)))..oricum el e gelos pe oricine..ca sa zic asa..
Dar adineauri ma gandeam la o fraza pe care i-o spusese Taylor(Jacob) Belei(Kristen)...in Eclipse a 3 parte din seria twilight..cand erau ei la un moment dat intr-un garaj si Jacob aduce in discutie subiectul "suflete pereche" ...si sunt cuvinte destul de puternice .Cred ca i-ar da de gandit oricarei persoane
:
"-E dincolo de o simpla atractie Bella.Sam a devenit sufletul pereche al lui Emily.
-Oare vreau sa stiu ce inseamna asta?
-Sa devii sufletul pereche al cuiva inseamna...
ca atunci cand o vezi...totul se schimba.
Dintr-o data nu gravitatia te mai tine pe pamant.Ci ea.
Nimic altceva nu mai conteaza.
Ai face orice..ai fi orice pentru ea.
-Sentimentul pare sa-ti fie cunoscut.Tu..ai ajuns sufletul pereche al cuiva?
-Ai sti de-as fi facut-o."

Ultima intrebare...pusa de Bella....pacat ca nu putem sti pentru cine am ajuns noi sufletul pereche..unii oameni iubesc in tacere..alti isi "striga" iubirea..
"Definitia" aceea pentru Sufletul Pereche..mi-sa parut destul de buna,obiectiva si romantica..asta am simtit si eu.
In ultimul timp ma tot gandesc la .."definitii".."formule" ale dragostei...am mai vb pe tema asta..Ce este iubirea? ..Ce simti cand vezi ca ti-ai gasit sufletul pereche?..

Voi ce parere aveti?
Va-ti gasit sufletul pereche?

Marcel Pavel cu pitipoance care dau din popou in noul videoclip..?!

Marcel Pavel tocmai a scos un nou videoclip in colaborare cu 1Q Sapro.Sincer si eu ca multi alti sunt dezamagita...el probabil zice ca sa modernizat..cu fufele alea care dau din popou pe langa el la piscina..hmm ..nu stiu ce sa zic..uitati-va si voi la video-ul de mai jos

Britney Spears ar fi devenit profesoara, daca nu ajungea cantareata

Daca nu ar fi devenit cantareata de muzica pop, Britney Spears este convinsa ca ar fi ajuns profesoara.

Artista a marturisit ca i-ar fi placut foarte mult sa lucreze cu cei mici.

La cei 29 de ani ai sai, Britney Spears este mama a doi baieti, Sean Preston (cinci ani) si Jayden James (patru ani) si declara ca ii place sa-si intalneasca fanii ei mai mici.

Intrebata ce ar fi facut daca nu ar fi devenit cantareata, Britney Spears a declarat: "Mi-as fi crescut familia. As fi fost mama. Sunt destul de hotarata cand vine vorba de cresterea copiilor, deci, ar fi fost aproape la fel ca acum, dar din punct de vedere al carierei, probabil ca as fi fost profesoara".

"Ador copiii si chiar si in ceea ce fac acum, unul dintre momentele mele preferate din zi este atunci cand ma intalnesc cu fanii mei inainte de concert. In special cu cei mai mici. Ei sunt intotdeauna atat de draguti", a marturisit Britney.

Rihanna, filmata in timp ce facea sex cu rapperul J-Cole


"Fata rea a showbizului", Rihanna , este din nou in centrul atentie din cauza unui scandal sexual.

Revista pentru adulti Hustler a dezvaluit ca detine o filmare cu artista Rihanna , in timp ce facea sex cu rapperul J-Cole.

Reprezentantii publicatiei sustin ca au intrat in posesia inregistrarii ce ii are ca protagonisti pe Rihanna si pe J-Cole, cel care a deschis turneul "Loud", sustinut de artista. J-Cole a jucat si in videoclipul Rihannei pentru piesa "Can't Get Enough", informeaza Huffington Post.

"Hustler se afla in posesia inregistrarii cu Rihanna si J-Cole. Noi am vizionat-o si nu stim ce urmeaza sa facem cu ea", a dezvaluit un reprezentant Hustler. El a refuzat sa dea mai multe detalii despre inregistrare. In tot acest timp Rihanna neaga existenta unei astfel de inregistrari, iar J-Cole scrie pe Twitter ca totul este "o barfa".
OnePlusYou Quizzes and Widgets