Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 25 ianuarie 2012

Fata cuminte in care Disney a investit milioane de dolari, in cea mai indecenta poza de pana acum





Este de departe cea mai compromitatoare ipostaza in care o vedeta se lasa fotografiata. Poate ca gestul nu ar soca atat de tare daca nu ar fi vorba despre o tanara care a fost un model pentru copii.



Miley Cyrus, fata pe care a transformat-o intr-o mina de aur sub numele de Hannah Montana, i-a oferit cu cadou indraznet iubitului ei Liam.


Tanara in varsta de 19 ani a inceput sa linga tortul in forma de organ sexual, lasandu-se fotografiata de cei prezenti la petrecere.



Cativa dintre invitati au marturisit ca tanara vedeta ar fi baut foarte mult alcool, iar gestul ei a fost interpretat ca fiind "preludiul" la ce urma sa se intample cand ea si iubitul vor ramane singuri.

Milla Jovovich: „Zombii mi-au salvat căsnicia”

Vedeta filmului „Fifth Element” susţine că poveştile cu morţii înviaţi din „Resident Evil” dau savoare mariajului ei cu regizorul Paul Anderson.

 „Ne place la nebunie franciza!”, a recunoscut actriţa care l-a întâlnit pe soţul ei pe platoul de filmare al primei pelicule „Resident Evil”.  „Ne-a unit şi mai mult familia, asta e clar, pentru că ne place foarte mult povestea şi ne ţine în suspans. Ne întrebăm tot timpul ce se mai poate întâmpla în continuare. Paul are nişte idei minunate pentru film, iar eu am vise cu zombie constant în ultimii zece ani.”
OnePlusYou Quizzes and Widgets