Be brave Be you Top66 Statistici

vineri, 2 septembrie 2011

Si baietii iubesc..si atunci cand iubesc,o fac din toata inima!

De ce te indragostesti,speri,iubesti,ai persoana respectiva langa tine dar sfarsesti dezamagit/a?
De ce fiecare clipa de fericire trebuie platita in lacrimi?
De ce nu pot disparea intrigile din viata noastra?
De ce nu iubesti persoana care te iubeste sincer?
De ce esti naiv/a?

Este interesant...cat de mult poate sa doara prima iubire...Azi am vorbit,din nou, cu un baiat.Nu ne cunoastem personal,dar vorbim din cand in cand(virtual).
El sufera din cauza unei fete care l-a ranit mult.O iubeste si acum..ii scrie poezii..plange dupa ea...mereu.Dar cu ce scop ?care este rolul?...ea,mai mult ca sigur nu este interesata de ceva serios...si probabil in timp ce el inca ii scrie poezii ,ea se afla intr-o sala de cinema cu un alt baiat.
Ruland alt film..despre iubire..
Ea stie ca inca o mai iubeste..pun pariu..e usor de citit ..chiar si fara sa vorbesc cu ea..doar vorbind cu el...din putinele amanunte pe care mi-lea dat.
El vorbeste atat de frumos...are un talent in poezii si declaratii de dragoste.
Ea ..din cate am vazut il ignora...si asta ma intristeaza destul de mult. Stiti de ce? pt ca si eu am suferit din dragoste si nu mai vreau sa vad in jurul meu ..adolescenti suferind dupa prima iubire..incerc sa il incurajez ,sa il fac sa vada dincolo de aceasta perioada din viata lui.
El lupta si acum pentru ea...pentru dragostea ei.Mi-a spus ca doar faptul ca lupta pentru ea il mai tine in viata ca altfel ar fi renuntat sa mai traiasca..
Pe mine ma emotioneaza faptul ca nu are nici o retinere in a-si exprima sentimentele in vazul tuturor.
Sincer,as fi vrut sa vorbesc si cu ea..sa vad cum gandeste ea vis a vis de dragostea pe care,inca,o simte el..

Si baietii iubesc..si atunci cand iubesc..o fac din toata inima!
P.S.:Fetelor ,incetati in a arunca iubirea la gunoi! Sunt baieti care iubesc din toata inima si ar face orice pentru voi! Daca faceti opusul..sunt putine sanse sa  mai intalniti o persoana care sa va iubeasca atat de mult..de intens...si este foarte posibil sa ramaneti dezamagite de voi..tot restul vietii voastre!


Be brave! Be you!

Cuplul Edward si Bella din "Twilight", o influenta nefasta asupra adolescentilor?!

Desi filmele din franciza "Twilight" sunt unele dintre cele mai apreciate productii realizate vreodata, se pare ca personajele principale, Edward Cullen si Bella Swan, ii influenteaza in mod negativ pe adolescenti.

Conform unui studiu realizat de Universitatea din Michigan,  vampirul chipes si misterios Edward si muritoarea Bella au devenit idealul fiecarui adolescent. Astfel, peste 65% din tinerii din America au inceput sa isi schimbe total comportamentul si felul in care arata, pentru a semana cu personajele interpretate de Robert Pattinson si Kristen Stewart."Nebunia asta cu 'Twilight' trebuie sa inceteze. Copiii nu mai sunt ce au fost si acesta e un lucru ingrijorator. Sunt atat de preocupati sa arate ca personajele din 'Twilight', incat si-au pierdut interesul pentru orice altceva. Parca nu mai sunt ei insisi", spune una dintre persoanele care au realizat studiul.

 

Jennifer Aniston se marita si este insarcinata cu gemeni?!

După ce s-a zvonit că ar fi însărcinată cu gemeni, acum se presupune că vedeta serialului „Friends” se grăbeşte să ajungă la altar împreună cu iubitul ei, Justin Theroux.


Apropiaţii actriţei susţin că Jennifer intenţionează să-şi pună pirostriile cât de curând: „A ajuns la o anumită vârstă, are înţelepciune şi îşi cunoaşte foarte bine priorităţile. Jen se concentrează acum doar pe oficializarea relaţiei”, pune rămăşag un amic de-ai ei.
Mai mult de atât, Aniston are chiar în minte o locaţie din Mexic potrivită pentru a găzdui un asemenea eveniment. „Jen merge la Cabo în fiecare an. Stă de obicei pe proprietatea privată a unui prieten şi se gândeşte că este locul ideal pentru căsătoria ei. Tot ceea ce o preocupă este să devină soţia lui Justin”, a ţinut să precizeze sursa.
OnePlusYou Quizzes and Widgets