Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 30 ianuarie 2012

Underworld: Awakening (2012) | Filme noi gratis online download filme 2012. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

Underworld: Awakening (2012) | Filme noi gratis online download filme 2012. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile

Katy Perry si-a schimbat look-ul!

Katy Perry nu se afla in cele mai bune zile ale sale, dat fiind divortul foarte dureros de Russell Brand. Cu toate acestea, cantareata se straduieste sa isi pastreze buna dispozitie si se concentreaza in special pe munca sa.

Ea a fost fotografiata chiar in tandreturi cu alt barbat, dar – nu va faceti griji! – era doar in scop caritabil! Ea a participat la evenimentul ‘1 Oak’s GiveLove’ in Las Vegas, unde a fost pozata la bratul amicului sau, gazda a evenimentului, Markus Molieri.

Desi ne-am obisnuit sa-si schimbe foarte des culoarea parului, preferata noastra fiind cea violet, Katy Perry a reusit sa ne surprinda inca o data cu look-ul sau. Ea a aparut cu parul complet albastru si nu era vorba de vreo peruca, cu care ne pacalesc adesea artistele din industria muzicala..

Artista pregateste acum o relansare a ultimului sau disc. Sub titlul “Teenage Dream: The Complete Confection“, materialul va iesi pe piata pe data de 13 martie in Statele Unite si va contine atat melodii lucrate din nou, carora li s-a dat o tenta ‘fresh’, cat si piese complet noi.

OnePlusYou Quizzes and Widgets