Be brave Be you Top66 Statistici

marți, 24 ianuarie 2012

Cum arată Nicole Scherzinger fără machiaj?!

Pare imposibil să arăţi atât de bine la 33 de ani? Nu! Chiar şi fără machiaj? Hmm, nu mai suntem atât de siguri!


Nicole Scherzinger a avut un mare curaj să posteze pe Twitter o fotografie cu ea ieşind de la duş şi fără nicio urmă de machiaj. Însă când arăţi atât de bine, îţi permiţi să te afişezi în văzul tuturor fără niciun artificiu. Se pare că vacanţa binemeritată din Mexic i-a încărcat bateriile vedetei, lucru care se vede şi pe chipul ei proaspăt.

J. Lo vrea un copil cu toyboy-ul ei

Diva latino este atât de înamorată de iubitul ei mult mai tânăr decât ea, încât ia în seamă varianta de a-i face acestuia un moştenitor.

 Ştim cu toţii că Jennifer Lopez este nedespărţită de noul ei iubit, Casper Smart, căruia îi dă lunar o alocaţie consistentă şi îi oferă o expunere la care el nici nu îndrăznea să viseze. Mai mult de atât, ea i-a făcut rost de un job în cadrul emisiunii „American Idol”. Însă astfel de gesturi care arată afecţiunea ei către el nu se compară cu intenţia vedetei de-a avea un copil cu Casper.

 „Star” a scos, chipurile, la iveală planurile lui Jen. „Ea a observat cât de bine se înţelege el cu gemenii ei, Max şi Emme, şi ştie foarte bine ce tată minunat ar fi pentru copilul pe care ar putea să-l aibă împreună. Jennifer şi Casper sunt îndrăgostiţi unul de altul până peste urechi!”, a declarat o sursă.
OnePlusYou Quizzes and Widgets