Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 8 august 2011

Damn! LOL

Am vazut cateva poze amuzante si m-am gandit sa va arat si voua
Enjoy! pozele sunt de pe site-ul Damn! LOL





















No strings attached 2011

E o comedie foarte frumoasa si romantica 


Când adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani şi refuza avansurile lui Adam Franklin în tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viaţa sexuală de adult. Nişte ani mai târziu, Emma (NATALIE PORTMAN) şi Adam (ASHTON KUTCHER) ştiu prea bine despre ce e vorba, când drumurile li se întâlnesc din nou, aşa cum li se mai întâmplase de câteva ori până acum, şi se trezesc în pat, făcând sex. Sex cu adevărat plăcut! Şi, pentru că Emma s-a autodeclarat „alergică la relaţii amoroase”, iar Adam se fereşte de aşa ceva, mai ales pentru că tatăl său, fost star de televiziune (KEVIN KLINE) este combinat cu cea mai recentă fostă iubită a sa, cei doi decid să prevină complicaţiile emoţionale pe care o relaţie de iubire le-ar putea aduce, şi să aibă doar o relaţie de prietenie, cu ceva în plus…
Întâlniri fără pretenţii, sex fără responsabilităţi. Fără promisiuni, fără minciuni, fără gelozie, fără alintături în public, fără mic dejun împreună, fără “mi-e dor de tine”, fără porecle pentru părţile intime, pe scurt… “Fără obligaţii”. Ceea ce începe ca o soluţie ideală pentru nevoile fizice devine un pic altceva când Adam începe să-şi dea frâu sentimentelor în pat (şi în debaraua de la spital, şi pe scaunul din spate al maşinii, de fapt, cam pe oriunde se găseşte loc de stat la orizontală). Într-un final, amândoi se trezesc chinuindu-se să descurce legăturile în care s-au încurcat tot încercînd să le evite. Aşa că ajung să-şi pună întrebarea esenţială: doi prieteni pot să facă sex fără să lase dragostea să se insinueze între ei?

CatWoman

E un film mai vechi dar imi place mult^^


Patience Philips este o femeie timida, ce lucreaza ca designer pentru o firma producatoare a unei creme de infrumusetare. Insa, cand afla despre dedesubturile produsului, ea va intra in mijlocul unei conspiratii. Ea se transforma in Catwoman, o femeie puternica, rapida, agila si cu simturile unei pisici. Este periculoasa la fel ca o pisica salbatica. Insa aventurile sale se complica o data cu aparitia detectivului Tom Lone. Acesta este indragostit de Patience, dar in acelasi timp vrea sa puna mana pe Catwoman, despre care se crede ca este responsabila crimelor din oras.

Twilight Saga: Eclipse

Adooor seria asta :X:X si sincer abea astept sa vad ultimele 2 parti

Bella se afla in fata unei decizii foarte grele : il iubeste enorm pe vampirul Edward,insa nu poate renunta la dragostea ei pentru varcolacul Jacob. Desi relatia ei cu cel din urma nu mai este atat de stransa, ea face tot posibilul pentru a redeveni prietenii buni care erau odata. Cum Bella este ca un magnet ce atrage pericolul, isi da seama ca este urmarita in continuare de Victoria, care si-a propus sa o ucida cat mai curand. Dar cum ea este una singura si nu poate face fata membrilor familiei Cullen, planul ei este sa isi creeze o armata de vampiri nou-nascuti : puternici si aproape imposibil de stapanit. Deoarece Alice isi da seama de ce se intampla, isi anunta familia sa fie gata pentru lupta in orice moment. Vampirii se vad in situatia de a se alia cu inamicii lor, varcolaci. Insa asta nu este atat de rau precum pare si toti pornesc pe campul de lupta, gata sa isi dea viata pentru a o apara pe Bella si,bineinteles, intregul oras. Dar vor fi oare destul de puternici pentru a opri o intreaga armata de nou-nascuti?!

Burlesque

Un film foarte reusit care m-a facut s-o plac pe Cristina Aguilera (in acest film apare si cantareata Cher)

Ali Rose este o tanara originara din Iowa, care viseaza sa isi fructifice talentul muzical pe scenele din Los Angeles. Dupa ce primeste o slujba de chelnerita in clubul The Burlesque Lounge si este luata sub aripa ocrotitoare a proprietarei Tess si a managerului Sean, Ali este fascinata de stralucirea costumelor de dans si de arta burlesca in general, sperand ca intr-o zi sa urce pe scena si sa se transforme in vedeta spectacolului de cabaret. Imprietenindu-se cu dansatoarea Georgia si inspirand sentimente de afectiune barmanului si cantaretului aspirant Jack, Ali Rose starneste gelozia lui Nikki, care ii devine astfel un dusman de temut. Intrucat dansatoarele din trupa sunt tot mai preocupate de problemele personale, iar clubul se confrunta cu dificultati financiare majore, Tess se lupta sa mentina afacerea pe linia de plutire si are nevoie de un star care sa atraga clientii la club. Cu ajutorul managerului Sean, Ali Rose obtine sansa de a canta pe scena The Burlesque Lounge si ridica spectatorii in picioare, atragand atentia potentului om de afaceri Marcus Gerber, care doreste ca fata sa ii cada in brate.

The Back-up Plan 2010

Ufff i just love it!!:X:X este inca un film reusit cu Jennifer LOpez


Dupa ce l-a cautat ani de-a randul fara succes pe barbatul perfect alaturi de care sa intemeieze o familie, Zoe decide sa solutioneze problema pe cont propriu si sa devina mama prin procedeul fertilizarii in vitro. Numai ca destinul ii joaca o festa si, chiar in ziua in care este anuntata ca a ramas insarcinata cu gemeni, femeia il intalneste pe barbatul visurilor ei. Stan este inteligent, atragator si devotat, iar Zoe simte ca se poate baza pe el in orice situatie, insa nu are curajul de a-i marturisi ca poarta in pantece doi copii conceputi prin inseminare artificiala. Schimbarile bruste de dispozitie ale lui Zoe il deconcerteaza pe Stan, care nu stie cum ar trebui sa reactioneze la ele, dar atunci cand afla ca femeia va deveni mama isi asuma imediat responsabilitatile de tata. In mod normal, un cuplu se indragosteste, se casatoreste si concepe un copil, insa in cazul lui Zoe si al lui Stan oridinea pare sa se fi inversat. Va rezista oare relatia lor testului pe care il presupune dificultatea asumarii calitatii de parinte?

The Karate kid 2010

Filmul asta mi-sa parut destul de interesant si vi-l recomand

Dupa ce mama lui accepta un loc de munca in China, un baiat in varsta de 12 ani pe nume Dre Parker este fortat sa se mute de la Detroit la Beijing. Necunoscand limba chineza si traditiile acestei tari, copilul se confrunta cu probleme de adaptare si intra in conflict cu un coleg de scoala violent pe nume Cheng atunci cand se indragosteste de frumoasa Mei Ying. Diferentele culturale fac improbabila prietenia dintre Mei Ying si Dre Parker, desi cei doi copii se plac reciproc, insa Cheng este atat de gelos pe relatia celor doi colegi incat il hartuieste si il umileste constant pe american in fata tuturor colegilor de scoala.
Mr. Han, omul de serviciu al scolii, este impresionat de necazurile baietelului nord-american si decide sa il invete pe acesta limba chineza si secretele autoapararii. Cu ajutorul acestui mentor excentric, care este un maestru al artelor martiale, Dre Parker invata ca tehnicile de karate nu au neaparat legatura cu loviturile de pumn, ci mai degraba cu atingerea unei stari de calm si maturitate.

The Bounty Hunter

Este o comedie care mi-a placut enorm..cred ca am vizionat filmul de vre-o 4 ori..


Milo este un fost politist transformat in vanator de recompense care primeste misiunea de a aresta si a aduce in fata justitiei o femeie ce a savarsit o infractiune marunta, a fost eliberata pe cautiune si a omis sa se prezinte la proces la data stabilita. Pana aici nimic spectaculos, insa situatia se complica atunci cand Milo isi da seama ca femeia in cauza este chiar fosta lui sotie Nicole Hurley, cu care a avut o casnicie turbulenta si plina de scantei, dar nelipsita de pasiune. Desi noua slujba ii impune sa nu se implice emotional in misiunile sale, Milo nu poate ramane detasat si indiferent in momentul in care este vorba de Nicole, iar intre cei doi izbucnesc o serie de conflicte amuzante si un schimb de replici acide si sarcastice. In vreme ce Milo se straduieste fara succes sa o aresteze, Nicole Hurley perfecteaza tot felul de trucuri ingenioase pentru a-i distrage atentia fostului sot si a scapa, pe parcursul derularii evenimentelor fiind in pericol de a se indragosti din nou de el.

Pentru a descarca filmul puteti folosii u torrent sau dati click aici

I am Number Four

Filmul asta mi-a placut mult si in plus rolul principal il are un tip frumusel foc^_^

I Am Number Four spune povestea a noua copii cu puteri extraordinare si-a însotitorilor lor, singurii supravietuitori ai unui razboi de pe planeta lor natala, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejati fiind de o vraja datorita careia nu pot fi ucisi decât într-o anumita ordine. Dusmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numarul patru. Acesta, care pe Pamânt se va numi John Smith, se ascunde în orasul Paradise, Ohio, unde va face tot posibilul sa supravietuiasca si sa-si învinga inamicii.



Pentru a descarca sau a vedea trailer-ul click aici
OnePlusYou Quizzes and Widgets