Be brave Be you Top66 Statistici

joi, 29 septembrie 2011

Ce inseamna de fapt semnul rock'n'roll si cum poti injura fara sa sti ca o faci :))

Un ghid ilustrat al gesturilor obsecene din toata lumea. stirileprotv.ro nu isi asuma raspunderea pentru problemele care ar putea aparea daca reconstituiti aceste gesturi in tarile unde sunt considerate ofensatoare!

1. Ce inseamna: "Ai cinci tati!" / "Maica-ta e o c*rva!"
Folosit in: tarile arabe si in Caraibe

Gesturi obscene - 1
Daca vrei sa vrei sa fii deportat din Arabia Saudita sau chiar sa pornesti o revolta cea mai buna metoda este sa faci gestul "Celor cinci tati". Este cel mai ofensator gest din lumea araba. Insulta, extrema, duce aproape sigur la violente.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2. Ce inseamna: "Nevasta-ta nu iti este fidela!"
Folosit in: tarile baltice, Brazilia, Columbia, Italia, Portugalia si Spania
Vechi de 2500 de ani, semnul "Corna" reprezinta coarnele unui taur (n.r. de obicei taurii sunt castrati ca sa fie mai calmi).
Chiar daca gestul este folosit aproape in toata lumea, semnificatia lui variaza de la tara la tara. Asa ca nu baga divort imediat! Poate cel care il face este dosr un fan al trupelor heavy metal sau al unei echipe de fotbal american.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3. Ce inseamna: "Sa ti-o trag tie si toata familiei tale!"
Folosit in: India si Pakistan
Gestul cunopscut sub numele de "Cutis" este facut in timp ce rosteti "Cutta!" (n.r. "Sa ti-o trag!")
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
4. Ce inseamna: "Du-te dracu'!" / "O sa-ti violez sora!" / "O sa te manjesc cu fecale pe fata!"
Folosit in: Grecia, Africa si Pakistan
Gesturi obscene - 4
"Moutza" este cel mai probabil cel mai vechi si complex gest obscen. Isi are originea in Bizant, unde se obisnuia ca detinutii sa fie legati de un magar si expusi in public. Multimile se distrau manjindu-i pe fata cu noroi, fecale si cenusa.
In Grecia, gestul este acompaniat de expresii ca "Part'ta!" (n.r. "Ia asta") sau "Orse!" (n.r. "Asa sa fie!").
In timp, "Moutza" a prins si conotatii sexuale. Cele cinci degete simbolizeaza cinci acte sexuale pe care cel care face gestul le-ar face cu sora celui insultat.
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
5.Ce inseamna: "Esti un idiot!"
Folosit in: Brazilia

Folosit in America Latina, ai nevoie de adevarate talente actoricesti ca sa il executi corect. Trebuie insotit sunete comice, ca niste grohaituri.
Gesturile obscene din toata lumea au fost documentate in cartea "Rude Hand Gestures of the World, a guide to offending without words", scrisa de Romana LeFevre.

Fotografiile au fost facute de Daniel Castro si publicate de site-ul www.chroniclebooks.com.

Fantoma unei fetite moarte intr-un orfelinat din epoca victoriana, filmata de camerele de luat vederi intr-un magazin din Anglia

VIDEO. Inregistrarea facuta intr-un magazin de electronice din Marea Britanie a creat o adevarata controversa pe internet. In imagini se poate vedea silueta unei femei, care se uita direct in camerele de supraveghere.
Angajatii nu stiu cum sa explice prezenta, mai ales ca magazinul era inchis la acea ora.
Magazinul a fost construit pe locul unui fost orfelinat din Epoca Victoriana, iar multa lume crede ca femeia reprezinta spiritul ratacit al uneia dintre fetitele care au murit in acel camin.
Imaginile nu sunt prelucrate in niciun fel. Ele au fost examinate de experti. Acestia nu au gasit niciun raspuns plauzibil pentru ceea ce se vede pe inregistrare”,a declarat un reprezentant al magazinului.
Am decis sa facem imaginile publice pentru ca lumea sa isi dea cu parerea. Inca nu stiu ce sa cred. Este ireal”, a declarat cel care a gasit inregistrarea.


“Sotia mea a fost violata de un barbat invizibil”. Ce l-a facut pe un sot sa faca o asa confesiune

“Sotia mea a fost violata de un... barbat invizibil”. Este declaratia unui tanar din Malaiezia care pretinde ca sotia a fost victima unui viol atipic in timpul somnului.

Barbatul a ajuns la o asa concluzie dupa ce a fost la un medium care i-ar fi spus ca sotia lui a fost violata de o persoana care s-a folosit de magie neagra pentru a-i fura sufletul.
Cuplul s-a prezentat la politie pentru a face o plangere in acest sens.
Sotia mea si-a scos hainele, s-a atins si a gemut in timpul somnului", a spus tanarul reclamant.
Pusi in fata unei asemenea situatii, oamenii legii au spus ca nu il pot aresta pe... omul invizibil.
Unul dintre cele mai controversate cazuri care ar fi implicat si sedinte de magie neagra din Malaezia, a fost uciderea politicianului Datuk Mazlan Idris in 1993. Acesta ar fi apelat la un saman, Mona Fandey,  pentru a avea succes garantat in cariera, dar in timpul unui ritual, asistentul samanului i-a taiat capul cu un topor.
sursa :protv

Uimire la Hollywood. Dupa Nicolas Cage, alt actor celebru a aflat ca a trait in secolul XIX. FOTO

Dupa Nicolas Cage, a venit randul altui actor celebru de la Hollywood sa fie subiectul unei intamplari bizare. Un colectionar din Canada pretinde ca a gasit o poza realizata in urma cu 150 de ani si care il infatiseaza pe John Travolta.

Barbatul din poza seamana neasteptat de bine cu actorul, ce-i drept. Ca si in cazul actorului Nicolas Cage, poza a fost scoasa spre vanzare pe site-ul de licitatii eBay. Pretul porneste de la 50.000 de dolari.
"Cred ca in aceasta fotografie apare un Travolta foarte tanar. Nu a fost modificata in nici un fel si orice specialist ar putea confirma vechimea”, a spus colectionarul.
John Travolta
Se stie ca Travolta este adeptul scientologiei, unul din principiile acestei filosofii religioase fiind si reincarnarea. O teorie extrem de controversata emisa de scientologi este ca oamenii se trag din popoare extraterestre. Ei au fost, insa, exilati pe pamant, tinuti captivi in corpul uman si au suferit un proces de spalare a creierului, in urma unor actiuni de reducere a populatiei.
Nicolas Cage
Recent, si actorul Nicolas Cage a trait o experienta asemanatoare. O poza din 1870 a fost postata pe acelasi site de lictatii, pretul de pornire fiind de un milion de dolari. Colectionarul sustine ca cel fotografiat in 1870 este chiar Nicolas Cage, care ar fi vampir.
"Cred ca se reinventeaza o data la 75 sau 150 de ani si probabil in viitor va fi politician sau alt om important. persoana din fotografie este un barbat care a locuit in Bristol, statul Tennessee, in perioada Razboiului Civil”, afirma posesorul fotografiei.

Taylor Lautner Shows Some Muscle for ‘Secret Identity’ Photocall in Paris 'Secret Identity' Paris Photocall With Taylor Lautner - OK! Magazine - The First for Celebrity News

Taylor Lautner Shows Some Muscle for ‘Secret Identity’ Photocall in Paris 'Secret Identity' Paris Photocall With Taylor Lautner - OK! Magazine - The First for Celebrity News

Valorile spirituale si materiale

Legenda spune ca o femeie saraca cu un copil in brate, trecand pe langa o pestera a auzit o voce misterioasa care i-a spus:

Intra si ia tot ceea ce iti doresti, dar sa nu uiti ceea ce-i mai important. Aminteste-ti ca dupa ce vei iesi poarta se va inchide pentru totdeauna. Asa ca profita de aceasta oportunitate, dar nu uita ce-i mai important.

Femeia a intrat in pestera si a gasit multe bogatii. Fascinata de aur si bijuterii, a asezat copilul pe o stanca si a inceput sa stranga de zor tot ce putea duce.

Vocea misterioasa i-a vorbit din nou: “ Ai doar 8 minute!”

Cand au trecut cele 8 minute, femeia, incarcata cu aur si pietre pretioase, a fugit afara din pestera si poarta s-a inchis.

Atunci si-a amintit ca a uitat copilul inauntru, iar poarta s-a inchis pentru totdeauna.

Bogatia a durat putin, iar disperarea pentru totdeauna.

La fel se intampla de multe ori si cu noi. Avem aproximativ 80 de ani pentru a trai in aceasta lume si o voce ne aminteste mereu:” Nu uita ce e cel mai important!”

Si cele mai importante sunt valorile spirituale, familia si copii, viata, educatia, bunul simt, reputatia, dragostea, adevarul si demnitatea de om.

In schimb castigurile, bogatia, placerile materiale ne fascineaza intr-atat incat uitam de ceea ce e mai important.

Asa ne risipim timpul si dam la o parte esentialul: “ Bogatia sufletului.”
Sa nu uitam niciodata ca viata in aceasta lume trece repede si ca moartea vine cand ne asteptam mai putin. Iar cand poarta vietii se inchide pentru noi, nu ne mai folosesc la nimic regretele.

Traim intr-o lume de probleme, nelinistiti, si toate numai pentru ca am uitat ce e cel mai important: “Bogatia sufletului!”
OnePlusYou Quizzes and Widgets