Be brave Be you Top66 Statistici

sâmbătă, 4 februarie 2012

Rihanna a renuntat la look-ul natural. S-a vopsit blonda.

Rihanna a renuntat la look-ul natural. S-a vopsit blonda. Iti place?
 Rihanna este un adevarat cameleon si ne surprinde de fiecare data cu niste schimbari de look radicale si indraznete. Daca vara trecuta toata lumea s-a vopsit roscata datorita ei.

Rihanna este un trendsetter si cu siguranta noul ei look va inspira milioane de femei din toata lume. Pana la urma, asa a fost si cu tunsorile masculine de pe vremea cand era bruneta. De perioada roscata din vara trecuta nici nu mai zicem - a fost o adevarata nebunie in toata lumea.

Cum îşi răsfaţă Beyoncé fetiţa (+Poza)

Era de aşteptat ca una dintre cele mai bogate cântăreţe americane să nu se uite la bani când vine vorba despre primul ei moştenitor. Însă cheltuielile pe care le face pentru Blue Ivy sunt parcă prea de tot!


Beyoncé şi soţul ei, Jay-Z, sunt preocupaţi de confortul şi răsfăţul fiicei lor, cum e şi normal. Doar că celebrul cuplu exagerează cu grija pe care i-o poartă micuţei. „Beyoncé şi-a dorit ca fiica ei să aibă parte de cea mai bună îngrijire. Scutecul ei e schimbat în fiecare oră”, declară un apropiat ai vedetelor pentru „In Touch Weekly”.

 „Jay-Z i-a cumpărat fetiţei cercei cu diamante şi o brăţară de copil confecţionată din platină. Chiar şi biberonul micuţei are încrustat pe el safire roz.” Mai mult de-atât, Blue Ivy Carter are la dispoziţie şase dădace.
OnePlusYou Quizzes and Widgets