Be brave Be you Top66 Statistici

joi, 8 septembrie 2011

Miley apare sexy in revista Prestige!

Nu-i inteleg pe cei care ma critica. Ori sunt un model pentru ceilalti tineri, ori sunt un exemplu de asa nu pentru toti copiii sub 13 ani. Sunt atat de controversata. Nu stiu cum am ajuns aici”, spune Miley.

Tanara adauga ca nu are de gand sa schimbe nimic la ea, de dragul de a fi pe placul tuturor: “Incerc sa fiu eu insami, sa fiu autentica. Fiecare tanar de 18 ani isi exploreaza sexualitateasi experimenteaza lucruri si atunci nu am niciun motiv sa incerc sa fiu eu altfel”.

Vezi cum arata Miley in sedinta foto pentru revista Prestige:
 

Carcotasa?!

Hmm,asta-seara cand ma plimbam cu bebe ,am zarit doi batrani care erau in fata mea si probabil sunt singurii batrani pe care ii consider ..atat de adorabili..Se tineau de mana si mergeau in acelasi ritm ( nu unul mai in fata si alalalt mai in spate cum vad uneori).Se putea observa cat de mult se iubesc si m-au facut sa sper ca exista iubirea eterna."Sper sa ajung si eu asa,plimbandu-ma cu sotul de mana pe la 60 de ani" mi-am spus uitandu-ma din nou..si din nou la ei.

La nici 3 metri distanta..mi-a taiat "graiul" si "imaginea fericita" ..unu'..era un necunoscut..dar m-a facut sa-mi zic "Damn! asta-i ori prost ori "parasuta" :))" ..Ehh de ce spun asta? Pentru ca purta niste pantaloni scurti.dar nu scurti ..foarte scurti :)) si un tricou mulat ..rosu..atat incat sa i-se vada burta obraznica:)))=))
Deci dupa asa o 'viziune' in fata ochilor i-am uitat repede pe batraneii romantici..anyway..

Merg eu ce mai merg..trec pe langa un parc..si observ ca aproape toti se uita la mine..hmm ..eram in regula ..adica imbracata ca de obicei..tricou ,blugi si adidasi..ma gandeam "ohhh si voi va holbati pentru ca sunteti de parere ca sunt prea tanara pentru a avea copil..probabil banuiti ca il plimb pe fratimiu ".Mai merg eu ce mai merg ..si prin dreptul meu trec doi oameni casatoriti,cu un copil in carut.El parea dezamgit..poate de viata..nu stiu.Ea avea o mutra acra si mergea de parca era cea mai importanta femeie din lume.El ducea carutul .Ea ..nimic.El se uita la mine.Ea ii dadu' un cot si am auzit-o cand il intreba de ce se uita dupa altele cu copii pe strada."Ce? arata mai bine ca mine? "..practic i-a facut un mic circ pe strada..
Saracu' om . Mi-e mila de el..cu toate ca si eu i-as atrage atentia sotului meu daca se uita dupa altele pe strada..dar nu i-as face "circ".Aaa si nu inteleg de ce femeile trebuie sa se neglijeze daca sunt maritate si au copil..aia de exemplu,nu era aranjata si mai era si obeza..

Pink! Damn! Atata roz ..n-am vazut in viata mea!!:))=))..tranversam strada cand am vazut trecand pe langa mine un "cuplu" ..cred ca erau fanatici ai rozului:)))
Ea avea ghiozdanul si adidasii de un roz orbitor,iar el tricoul si un buzunar de la blugi:)) WTF?! ..aveam dubii daca erau un cuplu sau au iesit ca doua "fete" in oras:))..sincer..nicidata nu am mai vazut aTaTa RoZ :))
Si cred ca aveau in jur de 14 ani..nu 7 ,nu 8 ,nu 10...14.
OnePlusYou Quizzes and Widgets