Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 10 august 2011

Voi iubiti natura??

A-ti vorbit vreodata cu o floare? ..da stiu suna a nebunie:))....atunci cand esti fericit in adevaratul sens a cuvantului.. iti vine sa tipi,sa stai pe iarba intinsa si sa te uiti la cerul senin ,sa privesti norii impinsi de vant..,sa vorbesti cu o floare..poate chiar acea daruita de persoana iubita..,sa imbratisezi oameni necunoscuti ...doar pentru ca esti fericit:). Un caz real ..am vazut cum o femeie imbratisa un pom..bine..inafara de faptul ca era fericita..zicea ca ii ia din energie...
Inainte obisnuiam sa stau vreo 2 ore pe balcon..ascultand piesele preferate..si uitandu-ma la natura..imi placea sa privesc cerul..pomii verzi..si acelasi timp..sa imi fac planuri de viitor..era frumos..
Acum ma gandesc..:"off doamnee de cand nu am mai stat pe o patura aflata pe iarba verde...la un picnic si niste jocuri (volei,carti..chiar si remi)"..daca o sa mai fie frumos afara..ca acum ploua si e racoare..poate o sa pun la cale o evadare..la un picnic:D..hmm..suna bine..

Apropo de natura..eu nu prea am mai vazut fluturi ..decat vreo 2 care intamplarea face sa se aseze pe carut in timp ce mergeam pe strada....cred ca asta este inca un semn despre cat de poluata a devenit lumea..tara noastra..cand eram mica ..nu exista primavara sau vara fara o gramada de fluturi albi si colorati...unde sunt acum??....hmm nici macar omizi nu prea am mai vazut...de cativa ani..

Eu una iubesc natura..daca ar fi fost dupa mine nu ar fi existat atatea zeci de mii de masini..pe bicilete cu voi!!....si cred ca asa ar fi invatat si soferii sa nu mai ignore biciclistii si sa de-a peste ei..ca nah domne ei sunt cu masinuta ..ehh lumea s-a inrait..cica am evouluat..dar in ce sens??? tehnologic-in sens bun.(poate..si asta e cu dus si intors)..omenesc-in sens rau..cel putin asta este parerea mea..
Tot aud "vai vine sfarsitul lumi in 2012..in decembrie pe 21.." pei da ma , cine face sfarsitul lumii?? noi oamenii ne ingropam cu mana noastra....taiem din pomi,paduri(care ofera oxigen) si facem mai multe cladiri si masini..BRAVO OAMENI BUNI!! ..ne-a facem cu mana noastra si cei mai multi nici macar nu isi dau seama..daca o sa vina sfarsitul lumii si aici nu ma refer la "2012" atunci clar o sa fie "natural" ..pentru ca asa cum corpul nostru are imunitate pana la un anumit punct in fata microbiilor si diferitelor boli..asa si planeta noastra....nu o sa reziste extremelor pe care le provocam..totul duce la poluare..
 In fn..oricum degeaba vorbesc pentru ca tot aia o sa fie..parerea mea este ca ne indreptam inspre"mai rau" ..asta daca nu gasesc astia o solutie salvatoare "brusca"..poate se tin de cuvant si ne gasesc un al doilea "pamant"....anyway....daca aveti ceva de spus referitor la ce-am scris..astept si parerile voastre.

Planuri legate de munte..:)

Hmm de ceva timp ma gandesc la ce vreau sa fac in viitor...inca nu sunt foarte sigura ..decat de un singur lucru: vreau sa locuiesc la munte..
Ador muntele..aerul de acolo..pomii..totul..asta este visul meu,ca toti 3 sa locuim acolo si sper sa avem noroc:).
As vrea sa vizitez..castele,sa ne ducem cu cortul in padure..sa ne uitam la filme horror de halloween :)))..sa urcam cu telecabina des..nu doar cand ne ducem in vacanta..hmm..simt ca apartin acelui loc...la mare nu imi place..pentru ca urasc sa ma "ard" :))=)) nu'mi place sa stau aiurea la soare doar ca sa ma colorez:))....valurile marii imi plac..le ador..dar urasc caldura excesiva..canicula...


OnePlusYou Quizzes and Widgets