Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 16 noiembrie 2011

"Nu ii este frica sa-si foloseasca trupul". Dezvaluri despre viata intima a unei vedete faimoase

Iubitul-jucarie sexuala pe care il are in aceasta perioada Jennifer Lopez sustine ca vedeta de 42 de ani are un apetit incredibil pentru sex. 

Dansatorul Casper Smart, de 24 de ani, a spus despre J.Lo ca are trupul unei femei cu jumatate din varsta ei si nu ii este frica sa-l foloseasca.
Casper a inceput sa lucreze pentru Jennifer Lopez acum sase luni, dar apropierea dintre ei s-a produs abia acum cateva saptamani.
Au fost vazuti impreuna la petreceri, in Las Vegas si parasind hotelurile dupa nopti petrecute impreuna.Un prieten de-al dansatorului a spus: “Casper mi-a spus ca J.Lo are un corp incredibil si este mai in forma decat orice fata pe care a avut-o vreodata. Este vorba doar despre sex si nimeni nu stie daca relatia va avea un viitor”.
Relatia dintre cei doi a fost confirmata si de o sursa apropiata artistei. “Este evident ca ei i-a fost greu sa reziste farmecului dansatorului. Dar avand in vedere faptul ca intre ei este o diferenta de varsta de 18 ani, ma indoiesc ca relatia va rezista, pentru ca nu au ce sa-si spuna”, a spus sursa.
OnePlusYou Quizzes and Widgets