Be brave Be you Top66 Statistici

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Imaginile socante care au determinat McDonald’s sa recurga la o decizie drastica. VIDEO

Recent, pe Internet, au fost postate imagini mai mult decat socante surprinse la cateva ferme de pasari din Minnesota, Colorado si Iowa. Dupa vizionarea lor, reprezentantii McDonald’s au luat o decizie drastica.

Acestia au reziliat contractul cu Sparboe Farms, de la care isi faceau aprovizionarea cu oua.

Intitulat “The Rotten Truth About Egg McMuffins" si surprins cu camera ascunsa de cativa aparatori ai drepturilor animalelor, clipul postat pe Internet este greu de urmarit.

In imagini se poate vedea cum bietele pasari sunt bruscate, maltratate, le este ars ciocul fara a li se da medicamentatie pentru durere, iar cele care nu sunt considerate suficient de productive sunt lasate sa moara sufocate in pungi de plastic.


Potrivit AP, reprezentantii McDonald’s au numit tratamentul aplicat bietelor necuvantatoare ca fiind “deranjant si de neacceptat”.

“Nu vom mai accepta oua de la Sparboe. Nu putem incuraja astfel de tratamente. Principala noastra preocupare sunt clientii nostri, pe care ii asiguram de calitatea superioara a produselor noastre. In ceea ce priveste clipul aparut in mediul online, comportamentul angajatilor este inacceptabil. Sustinem drepturile animalelor si nu putem trece cu vederea ceea ce se intampla”, a sunat o parte din comunicatul McDonald’s.

Stil de vedeta: Beyonce, o gravida sofisticata. Vezi 7 reguli de moda pe care ti le recomanda

Se bucura din plin de burtica ei si ii place sa se joace cu moda mai mult ca oricand. In plus, Beyonce chiar intentioneaza sa scoata o linie de imbracaminte pentru femeile insarcinate. Este o adevarata sursa de inspiratie, mai ales ca stilul ei de zi cu zi este pe cat de surprinzator, pe atat de chic. Inspira-te si tu din alegerile ei vestimentare.

1. Poarta rochii maxi
 Sunt perfecte pentru noua ta silueta si le poti purta in toate sezoanele. Iti contureaza discret burta si iti permit sa fii totusi sexy, chiar daca ai cateva kilograme in plus. Iar sanii cu siguranta vor iesi in evidenta mult mai bine daca restul corpului iti va fi acoperit.

2. Atrage atentia asupra picioarelor
 Un truc la care a apelat atat Beyonce, cat si Andra, cantareata noastra. Rochiile bufante sunt perfecte in acest sens - distrag atentia de la burta si o camufleaza perfect. Cu alte cuvinte, te joci cu imaginatia celor din jur.

3. Poarta sacouri
 Ai zice ca nu mai e cazul sa incerci sa porti un sacou, dar Beyonce te sfatuieste sa procedezi fix invers. Ce daca nu te cuprinde? Iti pune burta in valoare. Nu esti mandra de ea?

4. Continua sa porti rochii stramte
 Nu e cazul sa te arunci in hainele imense de gravide. Continua sa fii sexy  - Beyonce poarta rochii bandage si arata incredibil de sexy.

5. Nu te feri de tocuri
 Beyonce, Rachel Zoe sau Victoria Beckham n-au renuntat nici in ruptul capului la incaltamintea inalta. Trebuie doar sa ai mare grija cum pasesti, sa nu-ti pui corpul in pericol. Iar vestea buna este ca incaltamintea cu toc confera iluzia ca ai cu un kilograme-doua in minus.

6. Poarta esarfe supradimensionate
 Este un alt truc a lui Beyonce - acela de a distrage atentia de la burta cu ajutorul unei esarfe maxi, de preferat cu imprimeu.

7. Mergi pe stilul casual-chic
 O camasa lejera purtata cu o pereche de colanti sunt combinatia ideala pentru o tinuta de zi. Beyonce prefera stilul lejer si ii vine foarte bine. In combinatie cu un colier supradimensionat si o pereche de ochelari de soare, outfitul tau este complet.
OnePlusYou Quizzes and Widgets