Be brave Be you Top66 Statistici

marți, 4 octombrie 2011

Favoruri sexuale pentru mancare. Lupta unui actor celebru pentru supravietuire

Actorul american, care a devenit cunoscut gratie serialului "Bine dotat/ Hung", in care joaca rolul unui barbat prostituat cu un penis foarte mare, a spus ca se poate identifica perfect cu personajul disperat din acest serial, deoarece si el obisnuia sa ofere favoruri sexuale, in tinerete, pentru a face rost de bani pentru hrana zilnica.

Thomas Jane
"Atunci cand eram tanar in Los Angeles, eram o persoana fara adapost, nu aveam bani si locuiam in masina mea. Aveam 18 ani. Nu ezitam sa ma duc pe Santa Monica Boulevard si sa-i permit unui barbat sa-mi cumpere un sandwich. Intelegi ce vreau sa spun? Esti mult mai deschis in fata experimentelor atunci cand esti un barbat tanar. Iar eu, ca tanar artist si falit la Los Angeles, imi exploram identitatea sexuala", a declarat actorul pentru Los Angeles Times.
"Probabil, din cauza faptului ca provin din clasa mijlocie si datorita educatiei mele, nu as fi avut niciodata sansa de a ma confrunta cu unele dintre temerile si prejudecatile mele, daca nu as fi fost suficient de infometat pentru a ma autoprovoca in acest fel. Le-am trantit usa in fata educatiei mele conventionale si felului meu de a gandi", a spus Thomas Jane.
Zilele in care a practicat prostitutia in Los Angeles l-au facut pe actor sa isi puna sub semnul intrebarii propria sexualitate: "De fapt, ai de ales: iar eu am ales sa fiu heterosexual, deoarece asta imi dicta ADN-ul meu. Nu e insa o alegere pana cand nu devii suficient de deschis pentru a experimenta atat sexualitatea masculina, cat si pe cea feminina. Pana nu gusti, nu poti sa stii daca iti place sau nu - asa cum imi spunea mama".
In afara rolului din "Hung", Thomas Jane s-a remarcat in cateva lungmetraje cu succes de casa, precum "Fata in Fata/ Face Off", "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", "La hotarul dintre viata si moarte/ The Thin Red Line", "Rechinii ucigasi/ Deep Blue See", "Pacat originar/ Original Sin", "Negura/ The Mist" si "LOL".
OnePlusYou Quizzes and Widgets