Be brave Be you Top66 Statistici

duminică, 31 iulie 2011

Ciudateniile catorva vedete internationale

In ciuda celebritatii si a conturilor grase din banci, vedetele sunt si ele oameni ca toti ceilalti, cu fricile si obsesiile lor

Britney Spears , Rihanna si Lady Gaga sunt numai o parte dintre celebritatile cu ciudatenii.

Britney Spears

Cantareata, care mai saptamana trecuta era prezentata de unul dintre fostii sai agenti de paza ca fiind nespalata, face terapie prin curatenie. Contrar spuselor bodyguardului, Britney Spears afirma ca este obsedata de curatenie si ii cere menajerei sa o lase sa spele pe jos si sa stearga praful.


Megan Fox

Una dintre cele mai ravnite femei din lume, Megan Fox, este si ea obsedata de igiena. Frumoasa actrita a povestit ca a ajuns la medic dupa ce incheieturile mainilor au inceput sa ii sangereze din cauza ca se spala prea des pe maini.

Rihanna

Frumoasa cantareata este obsedata de negru. Potrivit publicatiei The Sun, artista a cerut ca pentru filmarea videoclipului piesei "What's My Name" decorul si toate accesoriile sa fie negre, inclusiv prosoapele, hainele si lumanarile.
Sarah Jessica Parker

Actrita din "Totul despre Sex" are o reala obsesie pentru pantofi. Ea a recunoscut ca are o slabiciune atunci cand vine vorba de incaltaminte si detine peste 100 de perechi de pantofi.




Bruce Willis

Actorul american poarta intotdeauna ceasul intors pe dos si nu pleaca niciodata de acasa fara o moneda de 1 penny in buzunar, spunand ca aceasta ii poarta noroc.





Jennifer Lopez

Vedeta are casa complet alba de la flori pana la covorasele din baie, iar cand vine vorba de lenjerie intima, JLo o poarta intotdeauna pe dos.

Rihannei ii place sa fie dominata in dormitor

Cantaretei Rihanna ii place sa se simta "ca o femeie" in dormitor pentru ca in viata de zi cu zi ii place sa domine.

Desi este o persoana puternica si sigura pe ea, cand vine vorba de sex, Rihanna spune ca adora sa fie tratata ca o doamna, informeaza Female First.

Artista explica de ce ii place ca barbatul sa preia comanda: "Joc un rol dominator in viata mea de zi cu zi si imi place sa ma simt ca o femeie la un moment dat."

"Simt ca acela este momentul in care un tip chiar trebuie sa fie barbat si eu o femeie. Daca ar trebui sa ma comport ca un barbat si in dormitor, nu ar mai insemna nimic pentru mine." a marturisit Rihanna .

Vedeta a mai povestit ca ii pare rau ca nu se poate comporta ca un "rockstar" pentru ca isi da seama ca este un model pentru multe fete.

"Vreau sa fiu cel mai bun exemplu si, in acelasi timp, sa imi traiesc viata. Simt ca starurile pop nu pot sa mai traiasca precum rockstarurile pentru ca trebuie sa fie modele si asta iti ia toata distractia." sustine artista.

Rihanna joaca in primul ei film numit "Battleship" (articol + trailer)

Rihanna debuteaza ca actrita. Frumoasa cantareata joaca in primul sau film, Battleship, al carui trailer a fost lansat ieri.

Filmul are la baza povestea unui joc video despre o invazie extraterestra se pare.

Rihanna ia rolul unui agent de spionaj FBI, ce pleaca alaturi de echipajul sau ca sa-i infranga pe extraterestrii care au invadat Terra.

Alaturi de Rihanna , in film mai apar actorii Liam Neeson si Taylor Kitsch.

Filmul regizat de Peter Berg va avea premiera pe 18 mai 2010, in Marea Britanie.

"Sa lucrezi cu Peter Berg este incredibil. Datorita lui acum ador sa joc in filme. Imi doresc sa experimentez si mai departe. Voi alege ale productii care sunt de calitate din punctul meu de vedere si roluri pe care le pot indeplini cu succes, nu ceva prea complicat pentru talentul meu." a marturisit Rihanna .

Jennifer Lopez s-a impacat cu P. Diddy ??

lopez
La scurt timp după ce a anunţat că divorţează de Marc Anthony, Jennifer Lopez a fost cuplată de jurnalişti cu mai mulţi bărbaţi. În presa americană s-a scris că ar avea o relaţie cu actorul de telenovele William Levy, însă amândoi au negat acest zvon. Acum, J.Lo a fost văzută la un restaurant în compania lui P Diddy, nimeni altul decât unul dintre foştii săi iubiţi, iar speculaţiile au început să apară.  Artista născută în Bronx pare să îşi fi dat seama că încă mai are sentimente pentru rapperul american, iar acum că este din nou singură, l-a sunat şi l-a rugat să se vadă pentru a discuta. Jennifer şi P Diddy au format un cuplu în urmă cu aproximativ zece ani.

31 iulie 2011

makeoverafdmakeoverljzmakeover

31 iulie 2011, a set on Flickr.

30 iulie 2011

makeovermamakeover nmakeover

30 iulie 2011, a set on Flickr.

OnePlusYou Quizzes and Widgets