Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 18 ianuarie 2012

Miley Cyrus i-a luat un cadou viu lui Liam Hemsworth de ziua lui - Vezi despre ce este vorba!

Miley Cyrus s-a pregatit intens pentru ziua de nastere a iubitului ei, Liam Hemsworth, care a implinit recent 22 ani. Cadoul surpriza al artistei a fost un pui de catel simpatic, rasa buldog englez, pe nume Ziggy.


Actrita a fost foarte mandra de alegerea ei si a impartasit vestea cu admiratorii sai, prin intermediul contului Twitter. “I-am cumparat lui Liam cel mai frumos cadou din toate timpurile”, a declarat Miley.

Miley are doi caini ai sai, Lila si Floyd, si este o mare iubitoare de animale. Cantareata si Liam sunt impreuna de doi ani si s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “The Last Song”. Cea mai recenta aparitie publica a cuplului a fost la People`s Choice Awards, unde Miley a facut furori, fiind imbracata intr-o rochie eleganta si sexy.

Acuzata ca organiza orgii in turneele mondiale. Ce cantareata tremura de frica la aparitia unei biografii despre ea

Menage a trois, orgii si sex cu femei -  de aceste lucruri este acuzata una dintre cele mai populare cantarete din lume. 

Fernando Flores, fostul bodyguard al lui Britney Spears, ameninta ca va da in vileag toate amanuntele picante despre viata sexuala a cantaretei. Potrivit The Sun, Flores sustine ca Britney organiza orgii in timpul turneului Toxic. Acesta pretinde ca a semnat un contract de un milion de dolari cu o editura pentru publicarea unei carti despre viata sexuala a lui Britney Spears. 
  “Britney are un apetit sexual exagerat si isi da frau liber tuturor fanteziilor in timpul turneelor sale. Am nenumarate povesti legate de sex in trei, orgii si chiar partide de sex cu femei”, spune Flores, care a lucrat pentru Britney in 2010. Acesta a dat-o in judecata pe vedeta pentru hartuire sexuala. 


 Britney si Flores se judeca de ceva vreme. Fostul bodyguard a mai spus despre vedeta in presa ca si-a batut cei doi copii cu cureaua si i-a imbolnavit, dandu-le produse la care erau alergici.


 Bodyguardul le-a spus politistilor ca Britney este mult prea instabila psihic pentru a avea grija de cei doi copii.

In documentele depuse la tribunal de bodyguardul Fernando Flores se arata ca interpreta a aparut dezbracata in repetate randuri in fata lui si ca a incercat sa-l bage in pat. Evident, avocatii lui Britney contesta acuzatiile lui Flores.


 Flores nu se opreste din acuzatii si pretinde ca Britney nu se spala nici pe dinti, nu folosea deodorantul, nu purta soseste, dar facea sex in prezenta copiilor sai. Barbatul sustine ca a fost avertizat de comportamentul extravagant al solistei din prima zi cand s-a angajat. Bodyguardul spunea ca Britney voia sa fie numite in unele zile "Queen B", iar in altele "Jennifer".
OnePlusYou Quizzes and Widgets