Be brave Be you Top66 Statistici

vineri, 20 aprilie 2012

Cateva trucuri eficiente pentru frumusetea ta

1.    Berea este cel mai bun balsam. Proteinele din bere ajuta la repararea firelor de par slabite. In plus, daca iti clatesti parul cu bere, vei capata o stralucire formidabila si mult volum.

2.    Albusurile de ou. Daca ai tenul gras si vrei sa scapi de stralucirea neplacuta produsa da excesul de sebum, tot ce trebuie sa faci este sa iti aplici pe fata albus de ou, dupa ce in prealabil te-ai demachiat si ti-ai curatat tenul.

3.    Bicarbonat de sodiu, pentru dinti mai albi si unghii mai frumoase. Daca iti doresti dinti mai albi, adauga  putin bicarbonat de sodiu peste pasta ta de dinti si vei obtine un zambet stralucitor. In plus, daca dupa cateva zile, oja ta numai staluceste, adauga cateva picaturi de suc de lamaie peste o jumatate de lingurita de bicarbonat si freaca delicat unghiile ojate cu aceasta substanta

4.    Laptele este un ajutor minunat, daca ai pielea uscata. Adauga un litru de lapte in cada cu apa si stai acolo aproximativ 15 minute. Vei obtine o piale ultrahidratata si catifelata.

5.    Otetul de mere. Este ideal pentru a scapa de iritatiile de pe piele cauzate de epilat, de frig sau de probleme dermatologice. Adauga doua cesti de otet de mere intr-o cada de apa si stai in aceasta apa 10 minute ca sa obtii o piele mai fina. In plus, poti avea un par mai stralucitor, daca intr-un litru de apa adaugi o lingura de otet si te clatesti cu aceasta apa.
OnePlusYou Quizzes and Widgets