Be brave Be you Top66 Statistici

duminică, 31 iulie 2011

Ciudateniile catorva vedete internationale

In ciuda celebritatii si a conturilor grase din banci, vedetele sunt si ele oameni ca toti ceilalti, cu fricile si obsesiile lor

Britney Spears , Rihanna si Lady Gaga sunt numai o parte dintre celebritatile cu ciudatenii.

Britney Spears

Cantareata, care mai saptamana trecuta era prezentata de unul dintre fostii sai agenti de paza ca fiind nespalata, face terapie prin curatenie. Contrar spuselor bodyguardului, Britney Spears afirma ca este obsedata de curatenie si ii cere menajerei sa o lase sa spele pe jos si sa stearga praful.


Megan Fox

Una dintre cele mai ravnite femei din lume, Megan Fox, este si ea obsedata de igiena. Frumoasa actrita a povestit ca a ajuns la medic dupa ce incheieturile mainilor au inceput sa ii sangereze din cauza ca se spala prea des pe maini.

Rihanna

Frumoasa cantareata este obsedata de negru. Potrivit publicatiei The Sun, artista a cerut ca pentru filmarea videoclipului piesei "What's My Name" decorul si toate accesoriile sa fie negre, inclusiv prosoapele, hainele si lumanarile.
Sarah Jessica Parker

Actrita din "Totul despre Sex" are o reala obsesie pentru pantofi. Ea a recunoscut ca are o slabiciune atunci cand vine vorba de incaltaminte si detine peste 100 de perechi de pantofi.




Bruce Willis

Actorul american poarta intotdeauna ceasul intors pe dos si nu pleaca niciodata de acasa fara o moneda de 1 penny in buzunar, spunand ca aceasta ii poarta noroc.





Jennifer Lopez

Vedeta are casa complet alba de la flori pana la covorasele din baie, iar cand vine vorba de lenjerie intima, JLo o poarta intotdeauna pe dos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets