Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 25 iulie 2011

Cum a murit Amy Winehouse~~declaratii oficiale~~

Cantareata Amy Winehouse a fost gasita moarta sambata dupa-amiaza, in apartamentul sau din Londra.

Potrivit agentului de presa al artistei, Chris Goodman, aceasta a murit "singura, in patul sau", anunta contactmusic.com.

Unul dintre agentii de paza ai artistei a gasit-o fara suflare si a anuntat politia si ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic altceva decat sa constate decesul.

Conform presei britanice, Amy Winehouse a murit in urma unei supradoze de droguri si alcool, in urma unei petreceri la care luase parte in seara dintre vineri spre sambata, insa Chris Goodman infirma aceste zvonuri.

El a precizat ca nu a avut loc nicio petrecere salbatica, iar in ultimele ore din viata artistei, aceasta a fost in prezenta agentului sau de paza, Andrew Morris. "Ea s-a dus in dormitor dupa ce i-a spus ca vrea sa doarma, iar atunci cand el a venit sa o trezeasca, a vazut ca nu mai respira. A telefonat imediat la numarul de urgente." a adaugat Morris.

"In acest moment, nimeni nu stie cum a murit. Au existat speculatii, potrivit carora ea ar fi luat droguri, insa nu putem spune nimic pana la efectuarea autopsiei. Nu a existat nicio petrecere salbatica, ea a murit singura, in patul ei." a declarat acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets