Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 11 iulie 2011

Lady Gaga pe moarte ?!?

asta doar daca il credem pe acest  Ian Halperin, care o face drogată şi suferind de lupus.
Lady Gaga a fost luată în vizor de jurnalistul de investigaţii, Ian Halperin, care tocmai a lansat o carte în care pretinde că artista este nebună şi că se îndoapă cu droguri.
Acesta spune că Gaguţa este obsedată de greutatea sa şi că ţine un regim periculos:
“Cei care au lucrat cu ea în timpul turneului mi-au povestit că Lady Gaga abia dacă mânca ceva săptămâni la rând, doar pentru a încăpea în costumele sale. Este bolnavă şi obsedată de greutatea sa. Un prieten mi-a relatat că Gaga stă ore întregi în faţa oglinzii şi îşi analizează şi critică silueta. Are o obsesie deloc sănătoasă.
Suferă de lupus şi este într-o fază avansată. Acesta este unul din motivele pentru care poartă mereu peruci şi machiaj, iar părul îi cade şi are pete roşii pe cap, ambele fiind efecte secundare ale bolii.”
Şi asta nu e tot, pentru că noua regină a muzicii pop se drogează la greu:
“Abuzul de droguri a început devreme. De la heroină şi cocaină până la ecstasy, le-a încercat pe toate, spun prietenii ei.”
Pretinsul jurnalist si-a facut numele publicand mai multe carti in care presupunea ce s-a intamplat in noaptea in care a murit Michael Jackson ...acum nu stiu ce parere aveti voi dar eu zic ca omul nu mai stie cum sa faca bani..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets