Be brave Be you Top66 Statistici

vineri, 22 iulie 2011

Vecina nebuna de sub mine..

Pfff..azi pe la ora 12:00 ciocane cineva de zori la usa..hmm ma intrebam cine putea fi..nu asteptam pe nimeni,in acelasi moment bebe dormea ..bineinteles m-am dus sa vad cine e si ghici?vecina de sub mine...offf....chiar nu o suport..am  mai avut antecedente cu cei de sub mine.. .  
Ce vroia?..ehhh sa-mi zica ca vezi doamne in urma cu o ora i-a curs apa in baie..si ca eu am inundat-o...hmm..mi-a zis"Vino cu mine ca sa vezi ca nu mint" ,iar eu la randul meu i-am spus" Eu nu am zis ca mintiti"
..cobor eu frumos scarile cu ea ..si chiar la etaj la ea erau niste muncitori care se odihneau (pentru ca se zugraveste la mine in bloc)..imi era un pic jena chiar si de ei..eu fiind imbracata cu un maieu ,pantaloni de pijama..si parul c-am nepieptanat..intru eu la ea in casa..intru in baie..are o baie foarte frumoasa,ma gandeam eu..dar nu asta era ideea..ci "unde naiba e inundatia de care zicea?!?"..in urmatoarea secunda imi spusese "Uite vezi,artand cu degetul pe oglinda ei imaculata din baie,vezi aici se vede ca a curs apa" ..eu ma gandeam "ce? doamnee femeia asta e complet nebuna!!..naibii are oglinda mai curata ca a mea din baie"  
Ea imi aratase o urma care probabil se vede decat cu microscopul..iar gresia o avea pana in tavan..si era curata si stearsa..unde dumnezeu trebuia sa vad,sa observ asa zisa inundatie..pe jos ,la picioarele mele misuna catelulul ei,de talie mica..nu mica foarte mica.asa ca nici pe jos nu era urma de apa..hmm..ciudata femeie..
Pe urma eu i-am spus ca daca venea ieri la usa mea ii dadeam dreptate ,ieri chiar am dat apa pe jos in incercarea de a-i face baie copilului meu..dar azi..pff..decat la 9 dimineata am folosit baia si atat..ca sa nu mai zic ca ea imi spusese ca la ora 11 a inceput sa-i curga un pic de apa si s-a oprit..singura..."inundatia"..
Eu ma gandeam la ceva de genul" Woow am o apa atat de smechera in baie incat se deschide si se opreste singura?!?"  
"Fuck you lady!!"   
Adica pe bune?!?Eu i-am spus ca e posibil sa fie de undeva mai sus ,ca eu chiar nu am folosit baia decat la oara 9 ,si probabil mie nu mi-a curs apa pentru ca am fixata mai bine nenorocita aia de tabla sau ce-o fi  
I-am repetat de 3-4 ori ca sa ii intre bine in cap..cum dumnezeu sa fie o teava sparta sau sa fie din cauza mea daca eu nici macar nu am folosit baia la ora aia si nici macar nu am o "super apa" ca sa se deschida si sa se opresca singura..?!?!..in fn..ea a terminat conversatia spunandu-mi ca se duce la adminostratorul blocului sa vada cum putem rezolva asta...eu ma gandeam "ce avem de rezolvat??..eu nu am nici o problema cu apa cucoana,tu ai!!"..Pana nu vine un specialist sa vada care este cauza si cine este de vina..eu nu dau nici un ban!!iauzi domne sa platesc eu reparatiile pentru o baba nebuna..pff..sa vina specialistul si mai vorbim dupa..

3 comentarii:

  1. si pana la urma a venit specialistul?:))=))

    RăspundețiȘtergere
  2. da ..si baba era nebuna..ca pt o pic de apa a facut scandal monstru..nu era nicio tava sparta nu venise de la mine..in fn:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Cunosc un personaj de genul acesta, numai ca "a mea" este intr-o stare mult mai degradata psihic. A inceput sa faca scandal in tot blocul si sa jigneasca, din pricina faptului ca este inundata zilnic, curg siroaie de apa din tavanul ei mai ceva ca Niagara. Bineinteles ca mi-am deplasat fizicul in sictir pana acolo, ca sa pot remedia problema cu nebuna, dar ghici? Nimic!!! La care, eu, aia tupeista dar totodata calma si rusinata de situatie, ca un mielusel ii zic :" Dar nu este absolut nici o pata..." . Atat i-a trebuit. A urmat o replica, care m-a dat pe spate la propriu :" Dar daca ma inunzi? Vrei sa astept cu mana in san sa se intample asta?!". So, concluzia este...wtf???:)) Serios, cu individele de genul acesta, care au creierul ros de atata stres cumulat de pe timpul dinozaurilor, din pricina sangelui care le-a inundat creierul pentru ca au stat prea mult cu picioarele in sus, chiar nu ai cum sa te intelegi! Ai doua variante : razboi continuu, iar cand zic continuu, fi convinsa ca asa va fi, iti va vana fiecare sunet de tantar si va avea grija sa faca un scandal monstru; ori peace, lasand de la tine, pe stilul "vai cat de grav este, trebuia sa veniti din timp, cand inca era o pata mai mica"- desi nu este absolut nimic acolo!! Ce pot spune...MULTA BAFTA, SI NERVI DE OTEL!!
    Ps: a mea este deranjata mai nou de tipetele bebelusului. Cred ca voi fi chemata in instanta pt lovire...

    RăspundețiȘtergere

OnePlusYou Quizzes and Widgets