Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 19 septembrie 2011

A inspirat seria Scream, a ucis pentru a fi superstar si a socat America!

Ghostface din Scream e un personaj croit intr-o buna masura dupa Danny Rolling, un criminal infiorator din Florida, Statele Unite. Pentru Danny Rolling, copilaria n-a fost una fericita. Batut si umilit in permanenta de tatal sau, care era si politist, Danny a inteles de la inceput ca nu a fost dorit de parintii sai.
Ca adolescent, Danny a fost arestat in repetate randuri pentru furturi, dar era recunoscut si ca un pervers, fiind prins in timp ce se uita pe gaura cheii in vestiarul majoretelor. In mai 1990 a incercat sa-si ucida tatal in timpul unui scandal in familie. Acesta a pierdut o ureche si un ochi in urma loviturilor.
Intre noiembrie 1989 si august 1990, Rolling a ucis 5 studenti. Crimele au fost infioratoare, corpurile fiind decapitate si mutilate, iar apoi asezate pentru a fi pozate. Rolling punea chiar oglinzi in jurul cadavrelor pentru ca scena sa fie si mai macabra.
A fost arestat in 1991 si judecat 3 ani mai tarziu. Si-a motivat crimele intr-un mod incredibil: "am vrut sa fiu un superstar". In "palmaresul" sau mai intra si o familie intreaga macelarita in Louisiana, crime pe care Danny le-a recunoscut abia dupa ce a fost condamnat la moarte. Ultima sa victima a fost un baietel de doar 8 ani.
Rolling a fost executat in 2006 prin injectie letala. N-a aratat remuscari nici pe patul de moarte, la fel cum nu a cerut scuze rudelor victimelor, prezente la executie.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets