Be brave Be you Top66 Statistici

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Imaginile socante care au determinat McDonald’s sa recurga la o decizie drastica. VIDEO

Recent, pe Internet, au fost postate imagini mai mult decat socante surprinse la cateva ferme de pasari din Minnesota, Colorado si Iowa. Dupa vizionarea lor, reprezentantii McDonald’s au luat o decizie drastica.

Acestia au reziliat contractul cu Sparboe Farms, de la care isi faceau aprovizionarea cu oua.

Intitulat “The Rotten Truth About Egg McMuffins" si surprins cu camera ascunsa de cativa aparatori ai drepturilor animalelor, clipul postat pe Internet este greu de urmarit.

In imagini se poate vedea cum bietele pasari sunt bruscate, maltratate, le este ars ciocul fara a li se da medicamentatie pentru durere, iar cele care nu sunt considerate suficient de productive sunt lasate sa moara sufocate in pungi de plastic.


Potrivit AP, reprezentantii McDonald’s au numit tratamentul aplicat bietelor necuvantatoare ca fiind “deranjant si de neacceptat”.

“Nu vom mai accepta oua de la Sparboe. Nu putem incuraja astfel de tratamente. Principala noastra preocupare sunt clientii nostri, pe care ii asiguram de calitatea superioara a produselor noastre. In ceea ce priveste clipul aparut in mediul online, comportamentul angajatilor este inacceptabil. Sustinem drepturile animalelor si nu putem trece cu vederea ceea ce se intampla”, a sunat o parte din comunicatul McDonald’s.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets