Be brave Be you Top66 Statistici

sâmbătă, 31 decembrie 2011

Cele mai scurte relatii ale anului 2011 - FOTO

Celebritatile de la Hollywood s-au cuplat si s-au despartit de nenumarate ori in acest an, iar partenerii lor au fost unii dintre cei mai doriti barbati de pe planeta. Pana la gasirea sufletului pereche, cautarile sunt premise, iar incercarile de relatii sunt bine-venite.





Iata cateva idile ale anului 2011 care, din nefericire, nu s-au transformat toate in relatii serioase:


 1.    Eva Mendez si Ryan Gosling au inceput sa iasa impreuna in urma colaborarii pentru filmul “Beyond the Pines”, dar  relatia lor nu a durat mult.

2.    Blake Lively si Leonardo DiCaprio au devenit un cuplu in august si, dupa cateva luni fierbinti petrecute impreuna, cei doi au hotarat sa se desparta.


 3.    Demi Lovato si Ryan Phillippe au fost atrasi fizic unul de celalalt si au existat zvonuri conform carora cei doi sunt impreuna. Insa, nasterea celui de-al treilea copil al lui Ryan, cu fotomodelul Alexis Knapp, a spulberat orice urma de sentiment intre artisti.

4.    Puff Diddy si Cameron Diaz au o relatie “speciala” inca din 2008; cu alte cuvinte, cei doi ies impreuna doar atunci cand nu au alti parteneri si au fost surprinsi de paparazzi tinandu-si companie si in 2011.


 5.    Kim Kardashian si Kris Humphries au devenit un cuplu in octombrie 2010 si s-au logodit in luna mai a anului 2011. Dupa o casatorie cu mare tam-tam in presa internationala, care a avut loc in august, cei doi au decis sa divorteze dupa doar 72 zile de mariaj. 


 6.    Jennifer Lopez si Bradley Cooper au avut o tentativa de relatie, dar aceasta s-a pierdut odata cu trecerea timpului. Cantaretei ii placea sa fie curtata, dar actorul s-a saturat sa astepte un semn din partea artistei.

7.    Jessica Biel si Gerard Butler au flirtat pe parcursul filmarilor la “ Playing the Field”, dar la finalul proiectului, Jessica a hotarat ca relatia lor sa fie una de prietenie.


 8.    Ryan Reynolds si Charlize Theron au incercat sa fie un cuplu, dar nu au reusit, pentru ca Ryan voia o aventura, in schimb, Charlize isi dorea sa se casatoreasca si sa aiba copii.


 9.    Lady Gaga si Taylor Kinney s-au intalnit cu ocazia  inceperii filmarilor la videoclipul “You and I” si, de atunci, ies impreuna, dar nu isi doresc o relatie serioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets