Be brave Be you Top66 Statistici

miercuri, 13 iulie 2011

De ce si-a concediat Beyonce tatal ? (motivul oficial si motivul adevarat)

În luna martie, Beyonce a anunţat că tatăl ei – Mathew Knowles – nu va mai lucra pentru ea si nu-i va mai fi manager. Motivul invocat atunci a fost că domnul Knowles vrea să se concentreze mai mult pe alte proiecte muzicale ale unor artişti gospel. Apoi s-a făcut o conferinţă de presă, tatăl şi fiica s-au pupat şi complimentat, Beyonce a zis ceva de genul: “You are the best daddy in the world!”, iar el a zis că o iubeşte şi că e un om extraordinar. Apoi apele s-au calmat şi lucrurile au mers mai departe.
Ăsta a fost motivul oficial…
Motivul adevărat este următorul: înainte cu câteva luni să-l concedieze, Beyonce a primit de la compania Live Nation o înştiinţare prin care era anunţată că tatăl acesteia îi fură din bani. Bee, ca o fetiţă responsabilă ce este, a cerut un audit ca să verifice dacă cele spuse sunt adevărate. Surpriză!!! Live Nation a avut dreptate, iar domnul Mathew Knowles a fost prins când a umblat la încasările propriei fiice şi apoi şi le-a însuşit.
De când s-au separat profesional cei doi se pare că nici nu prea îşi mai vorbesc, Beyonce fiind extrem de supărată pe gestul acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets