Be brave Be you Top66 Statistici

vineri, 26 august 2011

Wiliam Levi vorbeste despre zvonurile care l-au "legat" de Jennifer Lopez

William Levy, actorul cubanez de telenovele, despre care se zvonea ca ar fi amantul cantaretei Jennifer Lopez , ba chiar se auzea ca acesta ar fi motivul despartirii vedetei de Marc Anthony , vorbeste despre relatia cu aceasta.

Intr-un interviu pentru editia spaniola a revistei People, William Levy dezvaluie detalii atat despre presupusa aventura cu Jennifer Lopez , cat si despre relatia cu mama copiilor sai.

Desi actorul lucreaza in acest moment in Los Angeles, el isi face timp sa ajunga cat mai des la Miami, acolo unde locuiesc copiii lui si mama acestora. "Copiii mei dunt viata mea. Sunt foarte fericit, sunt cel mai bun lucru din viata mea acesti doi copii. Sunt uimitori", a declarat actorul.

William Levy sustine ca este concentrat pe munca, familie si copii.

Cat despre presupusa relatie cu Jennifer Lopez , William a tinut sa precizeze: "Am fost recunoscator pentru sansa de a aparea in acest videocip. A fost o experienta foarte frumoasa".

"Fiecare dintre noi si-a facut treaba cat de bine a putut. Toate speculatiile au fost pure inventii", a declarat actorul, citat de AcasaTV.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets