Be brave Be you Top66 Statistici

luni, 5 septembrie 2011

Vedete care vor sa fie inghetate dupa moarte

Mare e gradina Domnului si multe vedete au sarit gardul. Cum pentru celebritati si moartea poate fi un moment excentric, iata ca exista vedete care isi doresc sa fie inghetate dupa ce mor.

Un numar din ce in ce mai mare de vedete spera sa poate reveni la viata dupa ce mor. Simon Cowell, Paris Hilton si Britney Spears sunt doar o parte dintre vedetele care vor sa fie "congelate" dupa moarte!

1. Simon Cowell

Mogulul media s-a gandit sa apeleze la criogenie, sperand ca intr-o zi, stiinta sa avanseze atat de mult incat sa poate fi readus la viata.

"E ca o polita de asigurare. daca va functiona, o sa fiu foarte fericit, daca nu, asta e. De ce sa nu incerc, daca exista aceasta posibilitate? Mi se pare o idee foarte buna", a marturisit boss-ul de la X Factor .


2. Paris Hilton

Si Paris Hilton isi doreste sa fie resuscitata dupa moarte. Mostenitoarea imperiului Hilton a declarat pentru Daily Mail ca se teme de moarte si isi doreste sa traiasca vesnic.

"Este atat de tare. Aproape toate celule noastre sunt vii atunci cand moartea este pronuntata. Daca esti inghetat imediat, poti fi perfect pastrat", a declarat ea.


3. Britney Spears

Chiar daca initial s-a gandit la incinerare, Britney vrea acum sa fie inghetata, pentru a fi pregatita pentru momentul in care stiinta o va putea readuce la viata. Mai mult, artista investeste deja intr-o firma din acest domeniu. Se pare ca artistei i-a venit ideea dupa ce a aflat ca celebrul Walt Disney ar fi fost criogenat. Ea nu a aflat ca totul a fost un mit, iar acesta a fost incinerat.


4. Larry King

Cunoscutul realizator tv a declarat ca si-ar dori sa fie inghetat dupa ce moare pentru ca nu crede in viata de dupa moarte si nu l-ar deranja sa se trezeasca peste 500 de ani. Mai mult decat atat, Larry King dezvaluie ca este nerabdator sa-si faca noi prieteni.


5. Muhammad Ali

Celebrul pugilist s-a interesat de serviciile de criogenare inca din 1988. Detinatorul unei astfel de companii a declarat ca: " Este doar o chestiune de timp pana ce Muhammad Ali va semna pentru o astfel de procedura".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OnePlusYou Quizzes and Widgets